![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
mam gre the sims abrakadabra,i na górnym panelu gdzie są ikony abrakadabrowa itp.jest ikona z domem i obok plusem.Jak najade na nią myszką to jest napis "importuj rodzinę" ale dla mnie ta ikona jest niedostępna :nugged:
i niewiem co robić.Pomocy z góry :ty: aha próbawalam we wszystkich wersjach jezykowych,ściągalam domy z neta. Nawet mam jedną rodzine na partycji 1 i dalej nic ![]() Ostatnio edytowane przez iza$dolc : 07.03.2005 - 10:36 Powód: dopisanie |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja też mam coś takiego, ale po co ci to??
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Też tak miałam i też nie wiedziałam po co to
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
to ja jestem autorem tej stony i wiem po co jest ta ikona zeby rodzinka miala dwa domy ale robilam juz wszystko i niepomaga
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
bezsensu...
o co ci konkr. chodzi?? mgr.LilX |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
IMPORTUJ RODZINĘ jest po to żeby przenieść rodzinkę do Abrakadabrowa itp. Żeby importować rodzinkę trzeba być czarownicą lub coś w tym stylu
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Rany.. niedobrze mi się robi od tych odpowiedzi wprowadzających w błąd. Ta ikonka jest aktywna tylko w wersji ameryańskiej (lub anigelskiej, nigdy nie wiem), jeśli ściągniesz dom z wymiany na thesims.com.
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak np. ściągniesz sobie dom z www.thesims.com to wtedy włączasz grę (domek automatycznie się instaluje) i wtedy masz dostępną ikonkę Imporuj Dom/Rodzinę i klikasz w to i pojawia ci się ten domek na określonej działce (przynajmniej u mnie tak jest
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Służba w domu gwiazdy | Lori | The Sims 1: Rozszerzenia | 17 | 25.11.2003 21:30 |