![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Niew wiem, czy taki temat już był bo nie ma opcji szukaj i sama nie znalazłam...
A więc moje pytanie brzmi Jak wygląda idealny romans w ts2? ![]() Jak była najpiękniejsza przygoda miłosna waszego sima? ![]() Jak wygląda u was byle jaki romansik? :\ Czy lubicie romantycznych simów i długie romanse? :* Czy może numerek w jedną noc? :ofm: Co myślicie o parach homoseksualnych w simsach? ![]() Opowiedzieć możecie również o jakimś oryginalnym romansie... ![]() Lub opowiedzcie opowieść miłosną waszego sima... :kissing: Ja raz pokochałam całe miasto z jedną simką i ona wszystkich zgromadziła na imprezie. Jak z jedną simką zaczeła się całować to dopiero od dziesięciu simów po pysku dostała ![]() papa Nia ![]() p.s. Komentujcie plis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( ;( Ostatnio edytowane przez nia : 28.01.2005 - 18:33 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja uwielbiam romansowac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
hm... najpiękniejszy romans... stworzyłam rodzinkę gdzie była czwórka dorosłych, dwa małżeństwa. każda para miała po jednym dziecku - jedna chłopca, druga dziewczynkę. no i najpierw się zaprzyjaźnili, potem zaczęli ze sobą chodzić, a następnie, zaręczyny, ślub, pierwsza wspólna noc... strasznie romantyczne
![]() ![]() a na jedną noc? bywało, o ile sim(ka) miał(a) pragnienie romansowania i rozpierała ich energia ![]() na razie związków homoseksualnych miałam w grze chyba 2. i zrezygnowałam z nich z tego powodu, iż dzieci z adopcji... hm... nie spełniały moich wymogów estetycznych ![]() Ostatnio edytowane przez rainne : 09.04.2005 - 11:07 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
U koleżanki zrobiłyśmy dwie baby i dwóch facetów- Milenkę i Patrycję oraz Żarówe i Zuchowicza. No i to były homo-serki (tak jak to nazwał mój kolega
![]() ![]() ![]() P.S. pewnego dnia dałyśmy obu parom Bara-Bara równocześnie w dwóch oddzielnych łóżkach. Potem wpisałyśmy moveobjects on i w trybie kupowania przeniosłyśmy jedno łóżko i nałożyłyśmy je na drugie. Po pewnym czsie babki się podniosły a potem faceci. No i Mila i Partycja chwyciły facetów i wyżuciły ich z łóżka. A ja i moje koleżanki miałyśmy niezły ubaw! Bo simowie myśleli że to było czworoosobowe-Bara-Bara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Romans? Często robie tak, że jak są już gotowe rodziny w TS, to wybieram sobie jednego członka rodziny, resztę zabijam, tworzę własną rodzinę i romansuje z tym facetem/babką co został/a
![]() Pary homo? Jeszcze nie próbowałam... Zaraz włącze grę i zobacze :> |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Idealengo i pięknego romansu nie miałem. Chociaż 1 pocałunek mojego chłopaka z dziewczyną w świetle księżyca to było coś. Pary homosekualistów nie miałem
![]() Ostatnio edytowane przez rainne : 09.04.2005 - 11:09 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ja nie wtrącam sie do spraw homo... przynajmniej nie mam takich par w simsach, ale uważam, że powinniśmy byc bardziej tolerancyjni pod tym względem... no więc w simsach fajnie jest
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A u mnie jst tak. Jest malzenstwo, kochaja sie bardzo, ale jak chce sie z kims zaprzyjaznic bo musze miec przyjaziol to zawsze sie zakocham i zawsze ilu mam przyjaciol tylu kochankow. Czyli jestem w zaleznosci jaka plec kochliwa lub kochliwy
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
taki wspaniały romans to najlepiej jest jak sie dwa simy poznaja juz jako nastolatkowie i potem pobieraja sie juzjako dorosli i potem jeden z nich tragicznie ginie w basenie a ten drugi z rozpaczy postanawia wejsc do basenu i usunac wszystkie arierki
![]() a pary homoseksualne sa fajne ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez rainne : 09.04.2005 - 11:10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja mam same normalne pary możę prawie same ale romansy mam czaesto czasem nawet znajomości na jedną noc . Albo kika romansów na raz
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Jak pozować ? | Hunter666 | The Sims 1: Rozszerzenia | 9 | 30.06.2003 20:38 |