Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.06.2005, 11:06   #1
Nereide
Guest

Post Schody..

Chciałabym się spytać gdzie mogę ściagnąć takie schody.. nie wiem, wyparowały mi chyba, bo ich nie mam A są one takie szklane bez żadnych oparć. Mam możliwość budowania podestów właśnie z nimi, ale dużych, na drugie piętro ni ma Może ktoś wie ?? Byłabym wdzięczna. Aha, zainstalowałam niedawno University.
A tak wyglądają: (sorr, że wzięłam fotkę z działu domy, ale nie wiedziałam, jak mogę pokazać, o które mi chodzi)

Ostatnio edytowane przez Nereide : 08.06.2005 - 17:29
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.06.2005, 17:06   #2
gott
Guest

Domyślnie

Łatwizna ! Wystarczy że zrobisz pierwsze i drugie piętro, u góry kładziesz podłoge zostawiając 4 kratki koło siebie wolne, bierzesz te schodki (to sa te które sie stawia na tych takich yyy.. podestach ? (jak to sie nazywa? )) i po prostu je wstawiasz w te wolne miejsce ! Pewnie nic z tego nie da sie zrozumieć, więc juz włączam gre i robie zdjęcia !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2005, 17:43   #3
Nereide
Guest

Domyślnie

Aha, to znaczy, że te dłuuugie schody robię z tych podestów małych? Aha, dzięki Bo ja jestem taka głupia, że bym nie wpadła na to Thx
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.06.2005, 18:48   #4
Nereide
Guest

Sad

Nie mogę ich zbudować ;( Nie wiem no.. miałam te schody taaaaaaaaakie długie do postawienia, a ich teraz nie mam ;( Czym jest to spowodowane? Dodatkiem University, czy ściągniętymi rzeczami do gry? ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.06.2005, 19:09   #5
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał novinha
Nie mogę ich zbudować ;( Nie wiem no.. miałam te schody taaaaaaaaakie długie do postawienia, a ich teraz nie mam ;( Czym jest to spowodowane? Dodatkiem University, czy ściągniętymi rzeczami do gry? ;(
Hmm... Nie rozumiem problemu... Naprawdę... Może źle je stawiasz? Albo coś na dole już stoi? Pamiętaj, że stawiasz je na piętrze, a nie jak zwykłe, na dole. Na pewno nie jest to przez dodatek NS, lecz może być przez dodatki. Przenieś folder downloads w jakieś inne miejsce i sprawdź. Jeśli nic się nie zmieni, to wrzuć go z powrotem. Aha, i opisz jaśniej problem...
stare 20.06.2005, 14:46   #6
Nereide
Guest

Sad

No, a jak mam jaśniej napisać?! W Trybie Budowania, w schodach, miałam właśnie te, widoczne na zdjęciu. A teraz ich NIE MAM Jedynie są te na fundamenty. Próbowałam nimi zbudować te długie, ale niewychodzą, a co gorsze, widzę na parcelach publicznych u siebie w grze te schody, qrde no, nie moja wina, że jestem głupia ;(
Popróbuję jeszcze.. może w końcu coś wyjdzie..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.06.2005, 15:10   #7
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał novinha
No, a jak mam jaśniej napisać?! W Trybie Budowania, w schodach, miałam właśnie te, widoczne na zdjęciu. A teraz ich NIE MAM Jedynie są te na fundamenty. Próbowałam nimi zbudować te długie, ale niewychodzą, a co gorsze, widzę na parcelach publicznych u siebie w grze te schody, qrde no, nie moja wina, że jestem głupia ;(
Popróbuję jeszcze.. może w końcu coś wyjdzie..
Hmm... Z tego, co rozumiem... to nie masz długich, a masz krótkie... Tak?? Tylko... nie ma długich... Jeśli chcesz zbudowac długie (dlugość nie jest ustalona) to idź na następne piętro, wybierz je (kródkie) i ustaw tak, aby dały się zbudować (pamiętaj o wykasowaniu podłogi)...
stare 21.06.2005, 05:58   #8
Nereide
Guest

Domyślnie

Hm.. ok, spróbuję, może coś wyjdzie.
Dzięki :*
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania