Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.07.2005, 18:21   #1
simeczka
Guest

Domyślnie dwa tematy w jednym (dziwne...)

1.Ostatnio w simsach abrakadabra przeglądam sobie katalog z tapetami na ściane.I widze że jest tam tapeta o nazwie "Róg obfitości" A róg obfitości to także czar dla dorosłych!!! Ta tapeta nie jest z simów abrakadabra,ale chyba z balangi lub randki.Nie miely czego wymyśleć i dlatego wymyślili czar róg obfitości!!!Co o tym myslicie???

2.Mieszkam w SimCity,i sobie weszłam do pewnej magicznej rodzinki, (jak zawsze) i nagle słychać u mnie kostuche,ten dźwięk kostuchy.U mnie nikt nigdy nie umarł,a kostucha nigdy u mnie nie była.Może ktoś wie skąd sie biorą te dzwięki???

PS.jestem tutaj nowa.SIMECZKA!!!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.08.2005, 17:09   #2
Hay_Lin
Guest

Wink

tez jetem nowa ale imienia kostucha nie slyszalab!a na simach znam sie jak malo kto! :\ :\ :\ chyba pomylilo ci sie z koscidla! xP

stare 01.08.2005, 18:53   #3
Maga
Guest

Domyślnie

Dzwieki??Tez takie mam i nie wiem skąd sie biorą ale mi to nie przeszkadza.
Nazwy tapet?? Ja na to szczerze mówiac nie zwracam nigdy uwagi musze kiedys zobaczyć.smieszne.. że ty takie coś zauwazyłaś.

stare 02.08.2005, 15:52   #4
Hay_Lin
Guest

Question ale co to kostucha?

Cytat:
Napisał Maga
Dzwieki??Tez takie mam i nie wiem ska˛d sie biora˛ ale mi to nie przeszkadza.
Nazwy tapet?? Ja na to szczerze mówiac nie zwracam nigdy uwagi musze kiedys zobaczyc´.smieszne.. z˙e ty takie cos´ zauwazy?as´.

ale co to kostucha?chodzi ci o koscidle?ta sprzataczke z szafy?ona nie wydaje dzwiekow!mi najwyzej przed sprzatieciem WC kopie flaminga orooego o co chodzi?? :wacko: :wacko: :wacko:

stare 03.08.2005, 13:13   #5
Sahem

Reputacja: 10
Domyślnie

Ciekawe Nigdy na to nie zwróciłem uwagi Że się domyśliłaś

Kostucha to takie coś, co przychodzi kiedy twoje simy umierają Nigdy jej nie miałaś?

by Puvix'L - za co wielkie dzięki

Icon made by cleopancake, THANKS xD
Sahem jest offline  
stare 16.08.2005, 08:15   #6
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Hay_Lin
tez jetem nowa ale imienia kostucha nie slyszalab!a na simach znam sie jak malo kto! :\ :\ :\ chyba pomylilo ci sie z koscidla! xP
ojojojoooj ty mnie tylko nie pzrestrasz to swoja "znajomoscia simsow" !!!!
jej nie chodzilo o koscidle tylko o KOSTUCHE ktora przychodzi, jak ci sim umrze.
gratuluje twojej "znajomosci simsow" .
proponuje ci poswiecic tej grze WIECEJ niz 5 minut ...
EDIT : Jesli chodzi wam o dzwieki z dzialek w Abrakadabrowie, to to jest normalne...tak samo jak "stwor" w drzewie braci laboratoryjnych (czy jak to tam oni sie zwali x D) ...

stare 23.08.2005, 11:40   #7
Maga
Guest

Domyślnie

Suzka dzięki... że wyjaśniłaś sprawę ...mam nadzieję że hay lin coś się o grze nauczy Do Hay Lin zgadzam się z Suzką poświęć grze więcej niż 5 min. :\ i jeszcze jedno... co się mnie czepiasz o kostuchę ja w ogóle o niej nie napisałam nie użyłam jej imienia! czytaj ze zrozumieniem... proszę....

stare 25.08.2005, 10:21   #8
Caesum
Administrator

Reputacja: 100
Smile

Cytat:
Napisał ♪Suzka♪
ojojojoooj ty mnie tylko nie pzrestrasz to swoja "znajomoscia simsow" !!!!
jej nie chodzilo o koscidle tylko o KOSTUCHE ktora przychodzi, jak ci sim umrze.
gratuluje twojej "znajomosci simsow" .
proponuje ci poswiecic tej grze WIECEJ niz 5 minut ...
EDIT : Jesli chodzi wam o dzwieki z dzialek w Abrakadabrowie, to to jest normalne...tak samo jak "stwor" w drzewie braci laboratoryjnych (czy jak to tam oni sie zwali x D) ...
Stwór??ja tam tylko widzę oczy...on wychodzi czasami czy nie?Bo jak dlamnie to tylko robaczki wielkanocne
Ech...Hay_Lin to jóż moja starsza siostra wie więcej niż ty chociaż ona nawet nie gra w tą grę(jak i w inne)A kostucha jest ze Światowego życia...
Jeśi masz ś.w to zrób tak:
-wprowadź 2 osobową rodzinkę
-zabij jenego jakimś sposobem
-Kościlda przyjdzie i spróbuje mu zabrać duszę
-Jeśli chcesz to zagraj z nią w kamień,papier i nożyce
-Jeśli wygrasz to sim powróci do życia
-a jeśli nie to kostucha zebierze sima duszę lub zmieni go w zombi...

Ech ta twoja znajomość simsów ja jóż chyba więcej wiem(bo o tym wiedziałem)...
Ja niewiem tylko wszystkiego związane z unleashed... xP

Ostatnio edytowane przez Caesum : 25.08.2005 - 10:30
Caesum jest offline  
stare 25.08.2005, 12:35   #9
Maga
Guest

Domyślnie

Wybacz ale nie rozumiem 2 rzeczy.

Po pierwsze: Jak mamy cię zrozumieć jeżeli piszesz z takimi błędami? :\

Po drugie: Oto dowód że Hay Lin nie wie wiele o grze.Sam mówisz że w nią nie gra! :\

PS: Proszę zwrócić uwagę na to żę napisała nie wie wiele o grze.Nie wkurzać się o to żę mówię że ona nic nie wiem. poprostu xD

stare 20.09.2005, 20:41   #10
Macio
Guest

Domyślnie

Po raz przez ,,że'' stawiamy przecinek a po dwa to nie piszemy żę tylko że. Ehh niewazne. A kostucha to tak jak mroczny kosiarz w the sims 2. Kurde to i to to to samo czyli ŚMIERĆ AAA. a ktos tam powiedzial ze na dzialkach w abrakadabrowie slychac od czasu do czasu rozne dzwieki. TAK to magiczne miejsce. Mnie osobiscie bardzo sie podobaja te skrzynki na listy z krukiem. On sie czasami rusza he he.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania