![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Tak, sama się o to prosiłam, wiem. Hacki, boolPropy i inne modyfikacje sprawiły, że moja gra się sypie. Ostatnio dość wkurzającym problemem jest to, że zamiast kostuchy pojawia mi się... czarny dym! Dowód:
![]() Nie można nawet w takich warunkach błagać o życie, bo nic nie widać, tylko dym, a na dodatek na nim nie ma opcji błagania o życie!!!! Przez ten błąd dzisiaj umarła moja ulubiona simka, a domownicy stracili 5 tys. pkt. aspiracji... Śmierć spowodowana była przypadkowo zabawą z nożyczkami... Nie wiedziałam, że te mogą zabić ![]() Pozdrawiam i z góry wielkie :thx: :* |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Cóż, najprawdopodobniej to właśnie ten boolProp... albo dodatki. Spróbuj grać bez nich, odinstaluj Simpe (jeżeli masz)... nie potrafię ci pomóc bardziej, niż zaproponować reinstalkę.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Simpe nie mam, usunęłam wszystkie hacki włącznie z insimenatorem, jest to samo. Już chyba nigdy nie użyję boolPropa ;(. A zaraz, jak reinstaluję i zrobię kopię zapasową, którą później podmienię to nic mi nie ucieknie, nie?
Pozdrawiam :* |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
patrysiaz jak ci simka kopneła w kalendarz z powodu nożyczek??
PILNE MAM TO TEŻ(NOŻYCZKI) I CIĄGLE SIĘ NIMI BAWIĘ I CIĄGLE KASUJE!! PLISIA ;( ;( ;( ;( |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No więc kazałam jej biegać z nożyczkami, po momencie skasowałam to polecenie, a simka stanęła z wykrzywionymi rękami, po chwili zaczęła jakoś jęczeć i jakby łapać się za rękę...klik tu
![]() Ale do rzeczy, czy ktoś wie co robić? ![]() Pozdrawiam :* Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 20.12.2005 - 15:14 |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
To przypadkiem błędy z gry nie skopiują się z powrotem na pierwotne miejsce?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Czy w innej rodzinie lub otoczeniu jest to samo?
Pozwoli to "zlokalizować" błąd |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
...na tym zdjęciu wygląda, jakby się dusiła. Moja simka miała zapalenie płuc i zmarła właśnie tak jak na zdjęciu - trzymała jedną rękę na klatce piersiowej. Nie była przypadkiem chora?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
1. w każdej rodzinie i w każdym otoczeniu tak samo się dzieje
2. nie, simka, jak wspomniałam, zadźgała się nożyczkami. Chora nie była na pewno. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|