![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No normalnie artist! Moi chłopcy (dzieci w wieku szkolnym) to artyści jakich mało! Nie piją nic szczególnego. Może to w szkole tak się ich zatruwa?
Otóż dzieci w wieku szkolnym (płci męskiej) sikają muzyczką. Gdy siusiają na stojąco, leci taka zabawna melodyjka. Hę? Niezły miałam ubaw jak poraz pierwszy mi się to zdarzyło. U wszystkich chłopków u mnie tak jest. A czemu? Pzdr., efcicek ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
U mnie też tak jest
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ej nie spotkałem sie z tym xD
To nie fer ;D Jakie trza miec czesci :>?? |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja mam tylko NS.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Super, moje simy prrawie zawsze mają max tego tego od muzyki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ale nie o to chodzi, że jakaś muzyka leci czy coś w tym stylu, tylko po prostu takie echo, które układa się w krótką melodię
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
chmmm, chyba nie mam ucha, albo odgłosy z ulicy to zagłuszjają
![]() P.S Pewnie sikają w rytm ulubionej melodi ![]() A wiadomo ze simy mają nad przyrodzone moce, i IQ 10 ![]() Ostatnio edytowane przez zab : 19.02.2006 - 12:50 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Tak, jest muzyczka ale tylko na tym najdrozszym kibelku. Czemu? Bo ja wiem? Kojarzy mi sie nocnik z realnego zycia z pozytywka. Moze tworcy maxis poszli dalej?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie, bo tak się dzieje na każdym kibelku. Śmieszna jest ta muzyka, ale momentami mnie doprowadza do szału, bo jak za każdym razem jak chłopak musi załatwić potrzebe to ona zaczyna grać.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Właśnie miałam wizję (cicho, nie śmiać się). A sprawdzcie w simsów którzy grają yyyy... robiąc psipsi (może być??), jakie mają cechy charakteru od zodiaku, bo mi się tak zdarzało nawet u dorosłych simsów male. Może to tak jak z wanną, jak sims ma dużo rozrywkowej jakiejś cechy (nie pamiętam, jak się zwała) to mógł bawić się w marynarza.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|