![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć
![]() Blok "Hetts", a raczej bliźniak, to budowla o zgranej i harmonijnej bryle. Połączenie cegły i białego tynku wspaniale obrazuje czystość i schludność bloku. Otoczenie jest zadbane i estetyczne. Mieszkania w bliźniaku mają dostęp do balkonu. Spis pomieszczeń: salon, kuchnia, łazienka, korytarz, sypialnia Testowane: tak Czynsz: 1 222 - 1 458 simoleonów Ilość mieszkań: 2 Oceń. Skomentuj. Zagłosuj w ankiecie. pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:15 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Bardzo ładne, aczkolwiek w kuchni jest jakoś pusto na ścianach i te półki mi tam nie pasują. I nie podobają mi się te wszystkie rzeczy poustawiane przy jednej ścianie w salonie. Mogłeś to jakoś inaczej rozmieścić , ale i tak jest nieźle. 8,99 / 10 za takie małe niedociągnięcia =]
Ostatnio edytowane przez avenly : 07.10.2008 - 21:21 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Blok fajny, taki malutki
![]() Otoczeniu trochę brakuje "praktyczności", tzn. nie ma placu zabaw i podjazdów dla samochodów. Salon ładny, spójny kolorystycznie i stylowo tylko ta goła podłoga... Kuchnia - tak, ten stolik trochę nie bardzo, wystarczyłoby zmienic nóżkę na drewnianą... Ale ogólnie połączenie bieli z drewnem ok ![]() Ładne kolory w sypialni tylko znowu brakuje czegoś na podłodze... Łazienka taka zwyczajna, ale ładna - podoba mi się zwłaszcza ta półścianka przy wannie ![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bryła domu bardzo mi się podoba. Nie pasuje mi tylko to jedno drzewko w ogrodzie, tym bardziej, że znajduje się na samym środku. Wnętrze jest przyjemne dla oka, szczególnie dlatego że zastosowałeś jasne i ciepłe kolory tj. np. żółty. Salon i kuchnia bez zarzutów, natomiast w łazience dałabym trochę jakiś obrazków lub ozdób, gdyż ściany są takie białe i puste. Co do sypialni to prezentuje się bardzo ładnie, ale niewielki puszysty dywanik przy łóżku nadałby się znakomicie.
Ocena: 9/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
NIE dla wielgaśnej, ciężkiej kanapy w małym salonie. Brak tam też półki na książki...
i drugie NIE dla półek w kuchni... Reszta, jak zwykle mała, urocza, słodka... Tak, jak lubię... |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie jest najgorzej
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jakoś dawno nie wpadałam na Twoje nowe domki, ale gdy zobaczyłam słowo "blok" w temacie od razu kliknęłam, bo stwierdziłam, że to musi być coś fajnego.
I nie myliłam się. Bardzo czysto, schludnie, jasno jak zawsze. Jedynie wydaje mi się że na ścianach jest strasznie pusto no i korytarz jest taki monotonny. Ale w sumie, sama nie lubię urządzać korytarzy, bo nigdy nie mam pomysłu co tam wstawić ;p. Ocena: 9/10 |
![]() |
#8 |
|
![]()
fajnie podoba mi się tak ciepło i skromnie
![]() ![]()
#9 |
|
![]()
Umeblowałeś tylko jedno mieszkanie prawda? Bo nie wiem, czy mam głosić poemat na temat nie umeblowanej połowy budowli. Czekam na odpowiedź
![]() Ps Może zmień ankietę na anonimową, to naprawdę krępujące zaznaczyć inną opcje poza "TAK" ![]() Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 08.10.2008 - 18:55 |
![]() |
![]() |
#10 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Na pewno jedno jest zamieszkane ![]() Zresztą umówmy się... nie trudno je umeblować ![]() Nie jest krępujące zaznaczyć inną opcję niż "tak" ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|