![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Liberté, jak niektórzy mogą się domyślić(jeżeli znają język francuski) znaczy - wolność.
Nazwałam tak ten dom, ponieważ jest on właśnie takim artystycznym nieładem, wolnym od wszelkich praw aranżacji wnętrz. Możecie spotkać tu wszelkie kolory tęczy. Chciałam aby przede wszystkim wyglądał dość niespotykanie. A więc stworzyłam - liberté. Dom zaprojektowała i urządziła jego właścicielka Madeleine ve Gaulle. Zwariowana optymistka, która wierzy, że w poprzednim wcieleniu była... Papugą. Rożnobarwna kolorystyka jest u niej na codzień. Poprzez kolorowe ubrania, po choćby kolorowe potrawy, które sama przyrządza. Niedaleko jej domu stoi jej restauracja, nazwana wdzięczną nazwą 'Koloraczek'. Dziwne niespotykane, zupy o czerwonych, fioletowych barwach codziennie zamawawiane są przez mieszkańców Miłowa. Żółta, pomarańczowa pizza dostarczana jest do kilkunastu domów. A teraz zapraszam do oglądania domu, a przedewszystkim do przedstawienia jego właścicielki. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 16:05 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|