![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
CZESC jestem nowa, i czytałam już prawie całe forum ale tego nie znalazłam mam 2 pytania
1. mam problem jeśli chodzi o śmierć. mój dziadek Król Edwardo umiera ze starości koło niego stoi jego ukochana żona, zaprzyjaźniony syn i dwa wnuki z którymi też ma super kontakty, jednak NIE DA sie "błagać o litość" czy jakoś tak nigdy tego nie widziałam wiem tylko że można tak robić od koleżanki. gdy klikam na korsiarza to w ogóle nie ma żadnej opcji, nic. :con: co mam zrobić? 2. czytałam gdzieś że porwania przez ufo automatycznie powodują ciąze i ze czasami rodzi sie ufoludek. czy ufo porywa tylko w dziwnowie? bo ja siedze w miłowie przerobionym na inne miasto i weronika juz 10 wpatruje sie w nocy przez teleskop i ma juz 7 punktow logiki a nie porywaja jej :wacko: co mam zrobic zeby ja porwali? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
1. Kiedy sim umiera ze starości to nie da się błagać śmierci o jego życie, tylko w przypadku gdyby umierał np. z głodu, porażenia prądem itp.
2. Na to pytanie odpowiedziałam ci w temacie o Dziwnowie ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Nawet jeśli porwą Twoją Weronikę, to i tak nie zajdzie ona w ciążę - UFO zapładnia tylko mężczyzn
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dzidziuś-
1. Nie pisz dwóch postów pod rząd- jest opcja edytuj 2. Ten kod o którym mówisz brzmi unlockCareerRewards i działa dopiero od Nocnego Życia. Telefon do śmierci pojawia się dopiero w Na Studiach. 3. Może bliżej co z tym telefonem- jeśli umrze Ci jakiś lubiany sim możesz zadzwonić do śmierci i zapłacić za jego wskrzeszenie. Jeżeli zapłacisz za mało Twój wskrzeszony sim będzie zombie. Pamiętaj aby dzwoniąc do śmierci mieć minimum złotą aspirację. Jest wiele sposobów aby ją podnieść. Edit: A i jeszcze jedna ważna uwaga- gdy zrobisz z teleskopem to o czym pisała Eamane pojawią się dwie opcje- NIGDY nie wybieraj Force error
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a mi sim utonął a i tak się nie dało...
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Nie jestem pewna, ale wydaje mi się że podczas utonięcia sima też nie można błagać o litość. Zobacz czy w przypadku innych śmierci (np. z głodu) możesz to robić. Jeżeli nie to to jakiś błąd w grze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ten sposob z kodem na kosmitów nie działa. wpisuje. klikam z shiftem na teleskop a wdciaz jest "patrz w gwiazdy".
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
(Wielkość liter też ma znaczenie!) Kliknij trzymając shift i Wybierz Get... (nie pamiętam dokładnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
kod najlepiej wpisac w okolicy, zanim sie wejdzie do konkretnej rodzinki
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
dzieki za rade jeszcze dzisiaj to wypróbuje.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|