![]() |
#1 |
Guest
|
![]() "Duma Drwala" "Duma Drwala" to z pewnością dom letniskowy, który zadowoli potrzeby spragnionego kontaktu z naturą, zapracowanego pracoholika. Pozwoli się wyciszyć, spędzić urocze chwile w świetle płomieni ognia w kominku. Ta jedna z wielu pięknych parceli w Trzech Jeziorach sprawdzi się jako rezydencja letnia, jak i zimowa. Jest stylizowana na góralską chatę. Z pewnością jest to rezydencja zarówno dla starszego małżeństwa, jak i dla młodej, zakochanej pary. Nie jest to typowy, góralski dom, ponieważ ma w sobie nutkę nowoczesności. Dominuje w nim jednak styl klasyczny. --- Proszę o dokładne przeczytanie prezentacji. Z góry dziękuję. --- Mam nadzieję, że się podobało. Pozdrawiam, olliss. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:38 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
z zewnątrz ładnie, ja bym jeszcze jakies ładne terrainy dała, w środku zaś nie ma tego klimatu, jest zbyt nowocześnie... dam 5/10
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek bardzo ładny. Nie podoba mi się jednak tapeta na przedpokoju i te lady w kuchni. Do tego stylu nie za bardzo pasuje hmm.. hawajski. To jest moje zdanie, każdy ma inne gusta i guściki
![]() 9/10 Ps. Szkoda, że nie ma wiekszego ogrodu ![]() Pozdro!
#4 |
Guest
|
![]()
Joce*, jak miało być - połączenie tradycji z klasycznym stylem.
Pisałam o tym na początku ![]() A poza tym to clean ![]() kotek23, nie umiem robić kuchni ![]() Chciałam, żeby tapeta jakoś ożywiała wnętrze. Masz rację, są gusta i guściki. A o gustach się nie rozmawia. Dziękuję, że poświęciliście czas na pisanie w moim temacie i obejrzenie. Pozdrawiam, proszę o dalsze komentarze ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie pasują mi troche te mieszane style
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Style trochę pomieszane taki średni nie mój styl wole coś w stylu Ulimille
![]() 7/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz prezentuje się bardzo świetnie i aż zaprasza przechodniów. Wewnątrz także mi się podoba, choć ma akcenty, które moim zdaniem nie pasują do całości. Mimo to ma w sobie coś, co przykuwa uwagę i aż miło w takim domku odpocząć.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Adam1995_Winner: Każdy woli inne style. Ja np. nie preferuję domków Ullmille'a, chociaż uważam, że ma wieeeelki talent. Nie lubię stylu modern, po prostu.
Dziękuję za opinie ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ale i tak mi się twój podoba taki leśny styl
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za opinie i za czas poświęcony napisaniu tych odpowiedzi i obejrzeniu prezentacji.
Proszę o dalsze komentarze! Z góry jeszcze raz dziękuję. olliss |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|