![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
hEJKA
![]() Potrzebuję obraz,który zapewnia umiejętności na maxa,nastrój itd. Nowoczesne fryzury,ciuchy,meble,dom.... do the sims 2 nocne życie..... Pozdrawiam z góry dziękuję:* ![]() @puppet. omg, pozwoliłam sobie edytować nazwę tematu. Ostatnio edytowane przez puppet : 20.07.2007 - 18:54 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Poszukaj w tym dziale, pełno jest tematów z fryzurami, meblami. Możesz otworzyć dowolne linki i przejrzeć zawartości stron, do których one prowadzą. A Twoje prośby są zbyt ogólne. To prawie tak, jakbyś napisała "potrzebuję dodatków do The Sims, dajcie linki!".
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
to chociaż Ten obraz....,który zapewni umiejetności,samopoczucie itp. wiecie o co mi chodzi??:>
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
dzięKuję:* ![]() Tylko mam jeszcze problem z dodatkami ![]() ![]() Pomożcie!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Eámanë : 20.07.2007 - 22:41 |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A masz zaznaczone "włącz obiekty...",przed tym jak wybierasz okolice, w której chcesz grać?
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Kiedy włączasz grę, przed pokazaniem się listy okolic zawsze wyskakuje ramka z listą dodatków, a pod spodem jest napisane: Włącz objekty....itd, albo Wyłącz objekty....itd. Trzeba zaznaczyć to pierwsze Włącz objekty i ponownie uruchomić całą grę. Wtedy twoje rzeczy powinny się znaleźć w grze.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie ma niestety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
jak nie masz, to kliknij w okolicy na opcje, a potem masz w prawym gornym rogu cos na temat pokazywania zawartosci modyfikowanej - wlacz to
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|