![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Odważyłem się i... zbudowałem dom. Pierwszy na forum. Dom jest w czekoladowych kolorach. W stylu modern. Mały, przytulny, o ciepłej kolorystyce napewno przypadnie twoim simom do gustu. Przeznaczony jest dla jednej osoby. Parcela kosztuje 40 936 simoleonów.
Potrzebne dodatki: :ts2: :ep4: Dom dedykuję Domci. Niektóre tapety wykonała Allia. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:46 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No więc ; ]
Domek podoba mi się ale : -W ogordzie przydałaby się jeszcze jakaś fontanna ;d -No i nie przypadła mi do gustu kuchnia - beżowy , czekoladowy i nagle jaskrawa czerwień ;./ Ogólnie domek jest ładny , chyba go pobiorę ^^ |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła raczej nie przypomina modern
![]() Jak na pierwszą pracę na forum to podziwiam wyczucie smaku kolorystyki, ponieważ jest genialna! |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mnie również sie podoba, naprawdę śliiiiiiiiiiiiiiiiczny i nie mogę sie powstrzymać od pytania: dasz do ściągnięcia?
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Naprawdę niezły, jak na pierwszy domek na forum
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie Obraź sie ale nie podoba mi sie zabardzo :con: a mam pytanie skąd masz ten samochód (Smart) i meble w łazience? :shy:
Pozdr. ![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się podobają filary z kominków
![]() ![]() Bryła i ogród jakoś mnie nie przyciągnęły. Zakochałam się w czerwonych meblach w kuchni. Skąd je masz ? Podoba mi się też fotele w salonie. Natomiast sypialnia nie przypadła mi do gustu. Odpycha mnie też ta pusta przestrzeń widoczna na rzucie. 7/10 |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Sheep-y - z Raonjeny. |
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 16
|
![]()
Usuń link do domu, bo nie można rozprowadzać dodatków, no chyba że masz pozwolenia (w co szczerze wątpię, bo większość stron takowych nie daje)
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny dom.Nie jest wcale surowy, tylko ciepły i przytulny.Tak jak lubię!Nie pasuje mi kilka rzeczy, w tym czerwona kuchnia. 9/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|