![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Hej po kilku dniach mi się nudziło i zbudowałam nowy domek i mam nadzieję że wam się spodoba,jak coś to Irbis mi nie pomagał z tymi półkami pytałam się ją o pomoc ale głupio by tak było by z jej pomocą bo to wtedy nie był by jakby mój dom no to więc zaczynamy od historyjki krótkiej o simach
no to więc zaczne od Leny...Lena jest modelką i jest bardzo sławna itd itd...natomias jej mąż Andrzej prowadzi własny interes itd itd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra kończe z tymi historiami i zaczynam od domu czyli dom państwa Won ![]() Pozdr. ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:08 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może być.
Pozdr. |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom wydaje się być bez wyrazu. Na dole w salonie za dużo jest tego brązu, przez co wszystko się zlewa ze sobą. Kuchnia byłaby całkiem w porządku gdyby nie to, że szafki wiszą na... oknach. Nie rozumiem zupełnie tego pomysłu, wygląda to koszmarnie. W sypialni blado i zimno, poza tym łózko i regał zasłaniają okna, a kąty świeca pustkami. Kolejna łazienka przypominająca piwnicę? Litości.... W pokóju dziecka jednolity błękit, co sprawia że pomieszczenie jest nieciekawe. Bryła domu też nie przyciąga uwagi - taki prostokątny klocek.
Generalnie z całego projektu podoba mi się jedynie podjazd przed domem - sama budowla wygląda, jakby była robiona w pośpiechu, bez pomysłu i na "odczepne". |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Wiesz nie obraź się ale ten dom jest okropny
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła jest nieciekawa. W sypialni z jednej strony pustawo, a w morskim pokoju przesadziłaś z tym designem. W łazience panuje klimat chłodu, ale ogółem to chyba najlepsze pomieszczenie. Kuchnia jest przytulna, ale powieszenie szafek na oknach jest nieco mało realistyczne
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Domek jest ogólnie taki sobie.
W kuchni szafki wiszą na oknach (!) Moim zdaniem za dużo elementów dekoracyjnych (Ja znowu dałam za mało ![]() Ogolna ocena: 7/10
#7 |
|
![]()
mi się nawet podoba, fajnie dobrane itd itd
![]() ![]() ![]() ups udzieliło mi się xD tylko ta podłoga w sypialni.. ![]() 8/10
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła bardzo pomysłowa. Ogólnie domek z zewnątrz robi dobre wrażenie. Ładna kolorystyka i te murki, wszystko ładnie razem współgra. W środku dom wydaje się ciasny. Salon i korytarz są zagracone. Kuchnia ładna, wszechstronna, kolory dobrze dobrane. Kwiaty dodają klimatu. Sypialnia Leny i Andrzeja jest pusta. Nie podobają mi się lampy (żarówy) i pustka w kącie na drugim zdjęciu.
Łazienka urządzona pomysłowo, szczególnie wanna. Nieco mroczna (co bardzo lubię). Dużo kamienia, marmuru i czerni. Pokój dzieci – koszmar. Po pierwszej nocy obudziłabym się z wrzaskiem. Zbyt niebiesko, za morsko i strasznie zagracone. Balkon nieco ciasny, ale ładny. W ogrodzie podoba mi się ścieżka i dużo roślin. Na dodatek ten staw... ^^ Nie jest źle. Daję 7/10 ^^ |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie Podoba Mi Się Bo Ja Wolę Domki Clean.
Pozdr. ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|