|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
[B][FONT=Trebuchet MS]Przedstawiam Wam mów dom „Z nutą nowoczesności” który zamieszkuje Kasandra Gomez.
Parter jest w jasnych wiosennych barwach w których przeważa jasna zieleń, zaś na piętrze panuje romantyczny i elegancki klimat dzięki ciemnym kolorom.
@mod: sygna niezgodna z regualminem. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:26 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Extra dom, bardzo mi się podoba!! Chociaż sypialnia mogłaby nie być taka ciemna...może gdyby było inne łóżko...ale ogólnie dom bardzo mi się podoba
Mogłabyś zamieścić ten dom do ściągnięcia? Albo przesłać mi go na e-maila? Tylko napisz, to podam ci poprawny adres Ogólna ocena 9.999999999/10 |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bryła jest jakl teraz w modzie nietypowa
![]() Co do wnetrza to dech zapiera w piersiach Super dobrane meble, które wypełniają wnętrza domu, pozatym przestronność, czystość, ład Obidywie łazienki mi się podobają lecz jeśli miał bym coś zasugerować to w łazience nie pasuja raczej firany!! Sypialnia ma swój klimat ta czerń....bomba pierwszy raz spodabała mi się ciemna sypialnia. Ocena 10/10! p.s jeśli mogła byś podać linki do mebli z łazienek =) z góry dziekuje :* |
|
|
#4 |
|
Guest
|
Możecie mówić co chcecie ale ten dom jest porostu boski.Wszystko mi sie podoba cała ocena domu 10/10.Pięknie.\
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Śliczny domek
- dobrze zagospodarowany! Wszystko idealnie się uzupełina Mebelki śliczne ;* bryła jest naprawdę nowoczesna ;] S U P E R.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Śliczny domek! Po prostu nie mam zastrzeżeń! 10/10
|
|
|
#7 | ||
|
|
Cytat:
, tu jest LINK. Dziękuje za tak pozytywne oceny .Cytat:
@mod: sygna niezgodna z regualminem. Ostatnio edytowane przez Raisa : 24.06.2006 - 08:55 |
||
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Przepiękny dommek! Daje 10/10. Poprostu cudooooooooo!
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
bardzo ladny dom, wykonczenie.... zazdroszcze ci wystroju lazienek, bo ja nie moglam w siecie znalezc tak ladnych mebelkow do tego pomieszczenia
![]() 9/10
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
Przeważnie wszystkie meble są z www.11dots.com Ciemna łazienka na piętrze: Meble pochodzą ze strony www.reflexsims.de
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|