![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przedstawiam Wam mój pierwszy dom na forum.
Proszę o wyrozumiałość, iż ten dom nie zawiera dużo rzeczy z internetu. Dodatkowe informacje: Samochód: Ford Focus. Za wszelkie komentarze Serdecznie dziękuję. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:14 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Hmm... Bryła nawet Ok. ( Nie to co moja
![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dziękuję Númenessä. W hallu starałem się utrzymać ten kolor.
Ostatnio edytowane przez Rëñáës : 28.11.2007 - 12:43 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwszy raz chce mi sie pisać, więc się rozpisze. Ale nie będzie to ocena punktowa.
Bryła - klocek, urozmaiceniem jest dach, w którym nie pasuje mi to, że nie ma okien. Rynna kończy się tak nagle, raczej nie chciałabym takiej mieć. Nie ma z niej niczego. Ogród - Część z sadzawką bardziej mi się podoba. Gril, stół i hustawka już mniej. Poprostu nie przepadam za tymi rzeczami w ogródku. Hall - za bardzo jasno, żółto. Gdzieś czytałam, że jezeli ściany są jasne, podłoga lepiej pasuje ciemna. Czy ściana zimna, podłoga ciepła. Nieważne xD To samo salon i cała kuchnia. Łazienka - zimna, lubię, ale kafle są rozmazane. Poza tym, wszystko ok. Pietro: Hall - Aż głowa boli! Lubię tę podłogę i tapetę, ale jako ściany zewnetrzne i podłoge do basenu w modernach xD Sypialnia rodziców. Wszystko oki, oprócz: tapety, okna za szafą ^^, i łóżka. Sypialnia chłopaka. Tapeta mi się nie podoba. Sypialnia dziewczyny... Ojej... różowo mi xDD NIE! Nienawidzę różowego! Nastolatka o różowym pokoju, z różowymi scianami, meblami?? Jakiś inny kolor mógł się pojawić. Ja mam kanapę niebiesko-zółtą, tak samo ściany, ale meble są koloru "buk". Nie daje to tak po oczach. To by było na tyle. Oczywiście, o gustach się nie dyskutuje. @To klocek z zaokrągleniami xD Ostatnio edytowane przez Lilith : 28.11.2007 - 13:02 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Allia-Może dałem mało zdjęć z zewnątrz ale bryła to nie klocek. Ale dziękuję za szczerą ocenkę.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ładny dom. Bryła, trochę zwykła, ale ok
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Super RENAES,masz wszystkie dodatki napewno
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez KAMOL : 28.11.2007 - 14:38 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Czemu nikt nie komentuje?? Dzięki Haylie
|
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
zadne wielkie cudo... nie podoba mi sie
poprzestawiaj ustawienia w grafice bo zla jakosc... chyba ze ci sie tnie i jeszcze zdjecia przy polscianach... |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|