![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc chciałam zbudować coś fajnego w sims 2. Tak myślałam myślałam i wymyśliłam że mogłabym zrobić las. Oceniajcie, i mówcie co poprawić:
To Leśniczy, pan Henryk Gawęda: Pzdr. szyszka105 ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:51 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
hmmmm szczerze to pomysl spoko, ale wykonanie okropne... nie chce byc niemila...ale kazdy glupi potrafi powstawiac drzewka i zrobic jeziorko....jesli chcesz wiedziec co masz zmienic, to najlepiej wszystko.....posciagaj jakies realne pokrycia terenu, zrob wieksza, bardziej przytulna lesniczowke, dorob mostek i bedzie git
![]() to co napisałam jest stanowczo za miłe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
dzięki że jestes szczera ;] Ps. co do ściągania dodatków to nie mogę, bo... tata mi nie pozwala. Ma powód bo kiedys niechcący ściągnęłam 13 wirusów naraz pomimo ze mialam antywirusa
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
to zrób sama
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 18
|
![]() Przywróciłem poprawny temat. Tamten czwarty, (xD) błędny, z powtarzającymi się zdjęciami usunąłem. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Las jest super, tylko wnętrze mi się nie podoba. Ten telewizor jest za nowoczesny
|
![]() |
#7 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
13 wirusów to dla mnie pikuś ![]() Wiesz ... ja niechcący :shy: jakimś cudem ( ja aniołeczek no nie ??? :shy: ) ściągnęłam 3500 wirusów na kompa ![]() ![]() ![]() ![]() A lasek fajny ale mogłabyś się ciut więcej postarać ![]() 8/10 ![]() Ostatnio edytowane przez Castaway : 16.12.2007 - 16:50 |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Za pusto i za ciemno w domku.
3/10 |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]()
Dziwny jakiś ten dom 4/10
Cytat:
![]() |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Rëñáës i wojowniksmierdzi! Mnie się wydaje, że o to chodzi w tej chatce. Tematyka leśniczówki zachowana, troche tam pewnie nudno, ale jak dasz tam ewentualnie jakieś jeszcze roślinki, może dywanik przy wejściu czy jakoś to powiększyć i dać kanapę czy coś w tym stylu. Ogólnie wrażenie odpowiednie, a że ze względu na bezpieczeństwo nic nie ściągasz i jednak sobie radzisz to daję ci 7,5/10 jest bardzo dobrze
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|