Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.06.2008, 20:33   #1
kotek23

Reputacja: 10
Arrow Dom Rodziny Różyczka by kotek23 [BRAK ZDJĘĆ]

Witam!
To mój szósty dom na forum.
Mi się podoba, zresztą jak każde moje domki, ale chcę, abyście Wy, wypowiedzieli się na temat go
Zapraszam do oglądania i komentowania.
---------------------------------------------
Dom położony w cichej i spokojnej okolicy Wrocławia.
To już drugi dom z tego miasta.
I w nim zamierzam budować kolejne

(Na wakacje będe jechać przez Wrocek, więc pewnie zainspiruję się jakimś domkiem, a potem po przyjeździe zrobię go w Simsach )

Domek zamieszkuje Cyprian Różyczka, wraz ze swoim psem.
Sim, jak i pies są Maxis'owscy.

---------------------------------------------
- Hejka! Nazywam się Cyprian Różyczka! Mam 24 lata. Urodziłem się w Krakowie, a do Wrocławia przeniosłem się ze względu na studia. Ukończyłem aktorstwo. Rodzice dali mi pieniądze na nowy domek i... wyszedł całkiem, całkiem Przeważają w nim kolory: brązowy i zielony oraz drewno. Zapraszam do oglądania.

To wszytsko na dzisiaj Mam nadzieję, że mój domek się podobał ^_^
Do zobaczenia.
-------------------------------------
To już wszytsko. Mam nadzieję, że ten domek będzie się podobał.
Na zdjęciach nie ujęłam telefonu i lustra, które znajdują się w korytarzu, a na rzutach ich nie widać.

Proszę o szczere opinie ^__^

Pozdrawiam

Zapraszam do mojego ZOO. =]
mycha352.mondozoo.com
Chcesz założyć własne ZOO?.
Napisz do mnie, na pewno pomogę. : )

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:17
kotek23 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.06.2008, 20:42   #2
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9
Domyślnie Odp: Dom Rodziny Różyczka by kotek23

Dom taki sobie niczym nie przyciąga uwagi .
Wnętrze nawet ładne bardzo podoba mi się sypialnia.
Nie podoba mi się połączenie kolorów w korytarzu moim zdaniem nie pasują do siebie .
Ocena 7\10
Wielebny jest offline  
stare 22.06.2008, 21:12   #3
Lorette

Reputacja: 11

Bryła bardzo mi się podoba =D W wewnątrz, też nie jest źle, ale jakoś tak. W łazience nie podoba mi się obraz... Kuchnia jest bezbłędna, sypialnia fifty-fifty, taras nic specjalnego, salon taki zwykły...
Razem dam 8/10...
Ale taki za mały jest wg mnie... I za dużo z maxisa ma
Tak ogólnie, to zdjęcia trochę źle kadrujesz, ale nic ;>

Ostatnio edytowane przez Lorette : 22.06.2008 - 21:15
Lorette jest offline  
stare 22.06.2008, 21:31   #4
Sheba
Guest

Eeye...skrzywiłam sie ! och ty nie dobra ^^ byle jak zrobiłaś.Czemu się nie postarałaś ?! Czo ? :* a wiesz jak by było fajnie.Osz ty ,Ty,TY !

5/10

stare 22.06.2008, 21:35   #5
kotek23

Reputacja: 10

Kowalski123 - Kolory korytarza też mi się nie podobają xD
Vanilla - Dzięki za dobrą ocenkę
Sheba - A co jest twoim zdaniem źle?
Napisz, bo nie wiem, co mogę poprawić

Zapraszam do mojego ZOO. =]
mycha352.mondozoo.com
Chcesz założyć własne ZOO?.
Napisz do mnie, na pewno pomogę. : )

kotek23 jest offline  
stare 22.06.2008, 21:37   #6
cassant
Guest

Szczerze mówiąc nic szczególnego. Tak jak napisała Sheba - nie postarałaś się...
Ja bym jeszcze o wiele bardziej popracowała nad nim za nim dała go na forum.
5,5/10

stare 22.06.2008, 21:38   #7
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Kotek - domek wlaściwie nie ma ogrodu
I drażnią mni kafelki w kuchni (ale z drugiej strony pasują do całości).
Ale jest bardzo przytulny i ładny. Bardzo fajna, prosta bryła.
Ocena - 7/10 (za ten ogród)
stare 22.06.2008, 22:05   #8
Sheba
Guest

A więc proszę ( trochę sobie popisze .Prawda ?? ^^ )
Zaczynając od samej BRYŁY.Nie ma smaku.Jest 'cierpka'.Przydałoby sie ja bardziej podkreślić.W sam raz nadawał by się brązowy i biały tynk.Ogród tylko oszpeca dom,tymbardziej iż nie jest zadowalający.Mogłaś zainwestować w większe drzewa,a z tyłu zrobić taraz i małe oczko wodne.Może powiem tak.Drzewa turlają się bye gdzie,tam gdzie nie trzeba one są.Jest to mieszanka iglaków z liściastymi-brak kompozycji,wręcz sie to gryzie.Naprawdę.Jeśli juz chcesz podkreślić kwiadki przed wejściem-ogodz je tak aby sie odzwierciedlały bardziej.Rub mieszanki kwiadkó,tak aby było kolorowo,ale nie za ostro i raźiście dla oka.Miłe i jasne kolory.Wnętrze,tego się obawiam najbardziej.Brrr... mam takie przeczucie jakgdyby była w nim wilgoć,ciemny,ponury i tak jak bryła -Cierpki.Hall przedewszytskim za mały.Oszpeca,oszpeca i jeszzce raz oszpeca.Najlepiej zbuliłabym ten niby hall,który pozwól ,że sobie nazwę go mini przedcionkiem.Korytarz juz calłkowite brak poczucia w guście.Ściany i podłogi sie gryzą,co dopiero est połączony z 2-ma pomieszczeniami i ma na dodatek w karzdym pomieszzceniu inny rodzaj podłogi.Kuchnia to przecież inna bajka.Odrywa sie całkowicie od reszty tego domu.Ozdobion szawkami i kompletem kafelek łazienkowych.Tak.tak jest niestety.Salon,nawet tego przykro mi mówic salonem bym nie nazwała.szafka (?) .czy taka szafke można wsadzic do takiego omieszczenia jak to ? Nie sądzę.O sypialni sie już nie wypowiadam,chyba raczej sama wiesz co z tego wyszło.Te pomieszczenie powinno być -wesołe,wyraziste,komfortowe.a mam wrazenie ,zę jest po raz kolejny słowo juz tutaj znane -cirpkie,zaniedbane,strach w nim spać.Nic do siebie nie pasuje-wszytsko sie gryzie począwszy od tapet skończąwszy do 'niby regału z książeczkami'.Łazienka jest niby ładna,ale ten obraz (?) .Sama przyznaj ,że tam nie pasuje.No i ten mały zakontek,na którym widnieją gumiaki.Czy buty można trzymać tak blisko stołu ,przy krórym się spozywa jedzenie,i odpoczywa ?No,fakt.chcę sie popatrzeć na łany widok a patrzy się na zielone czy jakies tam gumiaki.

A wiec prosze bardzo.Moje zdanie.Chciałaś tego sama ^^ Masz więc.Byłam szczera.Bynajmniej mam nadzieje ,że cos pozmienasz.i proszę Cie jeszzce o jedno ! Postaraj sie babo nastepnym razem mnie czyms zaskoczyć :*

Pozdrawiam:
Sheba

stare 22.06.2008, 22:40   #9
Tiunivell
Guest

Z zewnątrz bardzo fajnie. Uwielbiam male, skromne domki . Fajny kolor ścian. Duży plus za mini kącik za domem. Co do zdjęć wewnątrz to po wciśnięciu TAB'u kliknij na minus, żeby oddalić, ponieważ takie ujęcia mało pokazują i nie ma się całego wyobrażenia o pomieszczeniu. W przedpokoju nie pasuje lampa i obraz nad kanapą. Do okien podwiesiłabym firanki i zmieniła kolor ścian na coś bardziej przytulnego. Korytarz jest przyjemny, ale obraz po prawej stronie nie pasuje. Co do kuchni to nie zdecydowałabym się na takie ściany- są śliczne, ale pasują bardziej do łazienki, a kuchenne sprzęty gubią się w takim wzornistym tle. Na zdjęciach łazienki mało co widać. Obraz kompletnie tam nie pasuje. Salonik choć mały to jest przyjemny i funkcjonalny Nie ma się do czego przyczepić W sypialni odcienie zieleni się trochę gryzą i nie dałabym tych książek nad biurko
Pozdrawiam
T.

stare 23.06.2008, 08:17   #10
Edytka
Guest

Ale klateczke wybudowalas, ale ladny 7/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania