![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam!
To mój szósty dom na forum. Mi się podoba, zresztą jak każde moje domki, ale chcę, abyście Wy, wypowiedzieli się na temat go ![]() Zapraszam do oglądania i komentowania. --------------------------------------------- Dom położony w cichej i spokojnej okolicy Wrocławia. To już drugi dom z tego miasta. I w nim zamierzam budować kolejne ![]() (Na wakacje będe jechać przez Wrocek, więc pewnie zainspiruję się jakimś domkiem, a potem po przyjeździe zrobię go w Simsach ![]() Domek zamieszkuje Cyprian Różyczka, wraz ze swoim psem. Sim, jak i pies są Maxis'owscy. --------------------------------------------- - Hejka! Nazywam się Cyprian Różyczka! Mam 24 lata. Urodziłem się w Krakowie, a do Wrocławia przeniosłem się ze względu na studia. Ukończyłem aktorstwo. Rodzice dali mi pieniądze na nowy domek i... wyszedł całkiem, całkiem ![]() To wszytsko na dzisiaj ![]() Do zobaczenia. ------------------------------------- To już wszytsko. Mam nadzieję, że ten domek będzie się podobał. Na zdjęciach nie ujęłam telefonu i lustra, które znajdują się w korytarzu, a na rzutach ich nie widać. Proszę o szczere opinie ^__^ Pozdrawiam ![]()
Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : ) Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:17 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dom taki sobie niczym nie przyciąga uwagi .
Wnętrze nawet ładne bardzo podoba mi się sypialnia. Nie podoba mi się połączenie kolorów w korytarzu moim zdaniem nie pasują do siebie . Ocena 7\10
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bryła bardzo mi się podoba =D W wewnątrz, też nie jest źle, ale jakoś tak. W łazience nie podoba mi się obraz... Kuchnia jest bezbłędna, sypialnia fifty-fifty, taras nic specjalnego, salon taki zwykły...
Razem dam 8/10... Ale taki za mały jest wg mnie... I za dużo z maxisa ma ![]() Tak ogólnie, to zdjęcia trochę źle kadrujesz, ale nic ;>
![]() Ostatnio edytowane przez Lorette : 22.06.2008 - 21:15 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Eeye...skrzywiłam sie ! och ty nie dobra ^^ byle jak zrobiłaś.Czemu się nie postarałaś ?! Czo ? :* a wiesz jak by było fajnie.Osz ty ,Ty,TY !
5/10 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kowalski123 - Kolory korytarza też mi się nie podobają xD
Vanilla - Dzięki za dobrą ocenkę ![]() Sheba - A co jest twoim zdaniem źle? ![]() Napisz, bo nie wiem, co mogę poprawić ![]()
#6 |
Guest
|
![]()
Szczerze mówiąc nic szczególnego. Tak jak napisała Sheba - nie postarałaś się...
Ja bym jeszcze o wiele bardziej popracowała nad nim za nim dała go na forum. 5,5/10 |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Kotek - domek wlaściwie nie ma ogrodu
![]() I drażnią mni kafelki w kuchni (ale z drugiej strony pasują do całości). Ale jest bardzo przytulny i ładny. Bardzo fajna, prosta bryła. Ocena - 7/10 (za ten ogród) |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A więc proszę ( trochę sobie popisze .Prawda ?? ^^ )
Zaczynając od samej BRYŁY.Nie ma smaku.Jest 'cierpka'.Przydałoby sie ja bardziej podkreślić.W sam raz nadawał by się brązowy i biały tynk.Ogród tylko oszpeca dom,tymbardziej iż nie jest zadowalający.Mogłaś zainwestować w większe drzewa,a z tyłu zrobić taraz i małe oczko wodne.Może powiem tak.Drzewa turlają się bye gdzie,tam gdzie nie trzeba one są.Jest to mieszanka iglaków z liściastymi-brak kompozycji,wręcz sie to gryzie.Naprawdę.Jeśli juz chcesz podkreślić kwiadki przed wejściem-ogodz je tak aby sie odzwierciedlały bardziej.Rub mieszanki kwiadkó,tak aby było kolorowo,ale nie za ostro i raźiście dla oka.Miłe i jasne kolory.Wnętrze,tego się obawiam najbardziej.Brrr... mam takie przeczucie jakgdyby była w nim wilgoć,ciemny,ponury i tak jak bryła -Cierpki.Hall przedewszytskim za mały.Oszpeca,oszpeca i jeszzce raz oszpeca.Najlepiej zbuliłabym ten niby hall,który pozwól ,że sobie nazwę go mini przedcionkiem.Korytarz juz calłkowite brak poczucia w guście.Ściany i podłogi sie gryzą,co dopiero est połączony z 2-ma pomieszczeniami i ma na dodatek w karzdym pomieszzceniu inny rodzaj podłogi.Kuchnia to przecież inna bajka.Odrywa sie całkowicie od reszty tego domu.Ozdobion szawkami i kompletem kafelek łazienkowych.Tak.tak jest niestety.Salon,nawet tego przykro mi mówic salonem bym nie nazwała.szafka (?) .czy taka szafke można wsadzic do takiego omieszczenia jak to ? Nie sądzę.O sypialni sie już nie wypowiadam,chyba raczej sama wiesz co z tego wyszło.Te pomieszczenie powinno być -wesołe,wyraziste,komfortowe.a mam wrazenie ,zę jest po raz kolejny słowo juz tutaj znane -cirpkie,zaniedbane,strach w nim spać.Nic do siebie nie pasuje-wszytsko sie gryzie począwszy od tapet skończąwszy do 'niby regału z książeczkami'.Łazienka jest niby ładna,ale ten obraz (?) .Sama przyznaj ,że tam nie pasuje.No i ten mały zakontek,na którym widnieją gumiaki.Czy buty można trzymać tak blisko stołu ,przy krórym się spozywa jedzenie,i odpoczywa ?No,fakt.chcę sie popatrzeć na łany widok a patrzy się na zielone czy jakies tam gumiaki. A wiec prosze bardzo.Moje zdanie.Chciałaś tego sama ^^ Masz więc.Byłam szczera.Bynajmniej mam nadzieje ,że cos pozmienasz.i proszę Cie jeszzce o jedno ! Postaraj sie babo nastepnym razem mnie czyms zaskoczyć :* Pozdrawiam: Sheba |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz bardzo fajnie. Uwielbiam male, skromne domki
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() T. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()