![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pewnie parę osób zna ten serial ,bo był on już prezentowany na innych forach ,ale daję jeszcze raz
![]() ![]() I seria: Odcinek 1 "Zemsta" Część 1 Część 2 Odcinek 2 "Przypadki chodzą po Simach" Odcienk 3 "Nowa miłość" Odcinek 4 "Zepsuty charakter" Odcinek 5 "Trudna miłość" Odcinek 6 "Życiowy wybór" Odcinek 7 "Pułapka" Część 1 Część 2 Odcinek 8 "By nie stracić życia" Część 1 Część 2 Odcinek 9 "Gra na uczuciach" Część 1 Część 2 II seria: Zwiastun Odcinek 1 "Dzwonek do drzwi" Odcinek 2"Tajemnica" Odcinek 3 "Prawda odkryta" Odcinek 4 "Złoty posążek" Odcinek 5 "Dziwna propozycja" Ostatnio edytowane przez TrapMuzik : 14.03.2008 - 07:56 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
tO JEST SUPEROWY serial!szakma na 6 odcinek
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oczywiście że 10/10
![]() Szkoda że tak długo się wczytuje ![]() Tylko jednego nie rozumiem jak Jacek ją znalazł na tej wsi? Ogólnie to jest super :smirk: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tak myślałam ,że jeśli nie wprowadzę tej kwesti do filmu to zrobię błąd :shy: . Domyślił się po samochodzie.Wiedział jaki samochód ma Ewelina ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Zarąbiste...
10... Czekam na nowy odc... |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
a dlaczego jak klikam na 2 czesc to mi sie puszcza pierwsza czesc?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jest juz kolejny odcinek!Dluzszy niz pozostale ,ale mam nadzieje ,ze sie spodoba (wybaczcie nie mam aktualnie polskich znakow
![]() !Obejrzyj 6 Odcinek "Wiara czyni cuda" ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
to jest superowe i niemoge sie doczekac aż dasz następny ocinek
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Kurcze, szczęka opadła mi z wrażenia. Dobierasz super muzykę. Bardzo przypadła mi do gustu. Świetnie oddajesz nastrój, np. kiedy opadła im szczęka.
![]() Doskonale odzwierciedlasz charaktery bohaterów, CUDO! PS. Chyba muszę się poważnie zastanowić, coś mi się wydaje że ten serial jest najlepszy na forum. Naprawdę. Ostatnio edytowane przez Liv_Hanna : 22.08.2007 - 15:37 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie mogę siędoczekać następnego odcinka
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|