Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.07.2008, 17:43   #1
asiolek
Guest

Domyślnie Trzeci domek by asiolek ;p [BRAK ZDJĘĆ]

A więc próbowałam zastosować się do wszystkich waszych rad i od razu mówię że nie do wszystkich mi się udało Muszę przyzanć że próbowałam zbudować ciekawą bryłę przez chyba godzinę ale najwidoczniej nie jest mi pisane ich budowanie bo po godzinie stwierdziłam że lepszy już najprostszy kloc od tego co mi wyszło :/ Bardzo również przepraszam że do kilku zdjęć wdarły się kratki i te przeklęte niebieskie koła z trybu budowania ale zobaczyłam je dopiero po wyjściu z gry a gdy do niej wróciłam poprawić fotki okazało się że chatki nie zapisałam! Jednak że bardzo zależy mi abyscie ten domek ocenili wstawiam takie zdjęcia jakie mam. Domek budowany jest na fundamentach zawiera sześć pomieszczeń : hol, kuchnię, jadalnię, łazienkę ,salon z kącikiem do czytania oraz kącikiem "biurowym" (z biurkiem i komputerem) oraz sypialnię. Chatka jest przeznaczona dla singla. No to zapraszam do oglądania zdjęć :

No to koniec prezentacji mojego domku ;p Mam nadzieję że nie jest zły i choć paru osobom się spodoba ;p

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 12:51

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.07.2008, 18:04   #2
Blackburn
Guest

Domyślnie Odp: Trzeci domek by asiolek ;p

No brylka troche klockowata , ale za to srodek przytulny i mily dla oka.
Moim skromnym zdaniem mysle ze nie potrzebna jest ta szklana podloga w jadalni . Ale ogolnie jest fajnie
8,5/10

stare 06.07.2008, 18:09   #3
Edytka
Guest

jadalnia ladna, fajna tapeta, i sypialnia jeszcze ujdzie, ale reszta taka sobie. 7/10

stare 06.07.2008, 18:31   #4
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

W porównaniu do twojego pierwszego domu to arcydzieło ale nie jest ciągle idealnie .
Bryła taka sobie nie podoba mi się ten busz drzew przed domem.
Ogród nawet ładny ale miejscami roche pusty.

Wnętrz.
Widzę że dom próbowałaś utrzymywać w klimatach azjatyckich , jednak ciągle są pomieszane style szczególnie rzuca się w oczy te biurko w salonie czy w gabinecie nie wiem gdzie bo nie podpisałaś zdjęć.
Spodobała mi się nawet jadalnia ze względu na swoją kolorystykę .
Reasumując robisz postępy i z tego się ciesze .
Ocena 7\10
Wielebny jest offline  
stare 06.07.2008, 19:01   #5
Fiorella

Reputacja: 10

No, no dom więcej jak ładny. Dwie rzeczy tylko mi nie pasują. Mianowicie drzwi wejściowe i ceglana tapeta w salonie. Bryła faktycznie klockowata, ale nadrabiasz ogródkiem. Piękna jadalnia. Ocena: 9/10
Fiorella jest offline  
stare 06.07.2008, 19:02   #6
treys

Reputacja: 10

sypialnia jest śliczna bardzo przytulna . kuchnia- jak już ktoś powiedział nei potrzebna lustrzana podłoga. na zewnątrz domek nie wygląda zbyt ciekawie. w jadalni za bardzo "wzorzyście" ale te krzesła są ładne. salon nawet, nawet ciekawie w nim. łazienka suuuper! bardzo mi się spodobała ta kolorystyka. twoich poprzednich domków nie widziałam więc nie mogę sprawdzić czy jest dużo lepiej czy też tak samo ale pomimo to dam 9/10.
treys jest offline  
stare 06.07.2008, 21:04   #7
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Wnętrze 9,5/10 (wdarł Ci się kawałek drzewka przez ścianę )\
Ogródek 10/10 - bardzo fajny, przemyślany
Bryła 7/10 - lubię proste bryły, ale nie podoba mi sie w Twojej dach i ilość okien (tak są naćkane )
Ocena 9/10
stare 06.07.2008, 21:06   #8
Panic
Guest

podoba mi sie.. ej skąd masz terrarium ?

stare 06.07.2008, 21:11   #9
Eclipse
Guest

Niezły, ale mam kilka zastrzeżeń .

Najpierw, gdy zobaczyłam dom, stwierdziłam iż te... rożowe drzewa, to jakiś mur obronny. Jest ich zdecydowanie za dużo.

W środku są nieco wymieszane style np. w jadalni takie fioletowe kwiatki typu Daleki Wschód, a kuchnia już taka beżowa i nowoczesna.
Podoba mi się łazienka i odcień niebieskiego w sypialni.

Ocena: 7,5/10

stare 06.07.2008, 21:21   #10
asiolek
Guest

Nie spodziewałam się zupełnie tak wysokich ocen ;p Bardzo dziękuję wam za wszystkie komentarze. A co do pytania Panic- terrarium z wężem mam z tąd- http://modthesims2.com/showthread.php?t=50432&page=1

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania