![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc próbowałam zastosować się do wszystkich waszych rad i od razu mówię że nie do wszystkich mi się udało
![]() ![]() No to koniec prezentacji mojego domku ;p Mam nadzieję że nie jest zły i choć paru osobom się spodoba ;p Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 12:51 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No brylka troche klockowata , ale za to srodek przytulny i mily dla oka.
Moim skromnym zdaniem ![]() ![]() 8,5/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
jadalnia ladna, fajna tapeta, i sypialnia jeszcze ujdzie, ale reszta taka sobie. 7/10
|
![]() |
#4 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
W porównaniu do twojego pierwszego domu to arcydzieło ale nie jest ciągle idealnie .
Bryła taka sobie nie podoba mi się ten busz drzew przed domem. Ogród nawet ładny ale miejscami roche pusty. Wnętrz. Widzę że dom próbowałaś utrzymywać w klimatach azjatyckich , jednak ciągle są pomieszane style szczególnie rzuca się w oczy te biurko w salonie czy w gabinecie nie wiem gdzie bo nie podpisałaś zdjęć. Spodobała mi się nawet jadalnia ze względu na swoją kolorystykę . Reasumując robisz postępy i z tego się ciesze . Ocena 7\10
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
No, no dom więcej jak ładny. Dwie rzeczy tylko mi nie pasują. Mianowicie drzwi wejściowe i ceglana tapeta w salonie. Bryła faktycznie klockowata, ale nadrabiasz ogródkiem. Piękna jadalnia. Ocena: 9/10
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
sypialnia jest śliczna bardzo przytulna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wnętrze 9,5/10 (wdarł Ci się kawałek drzewka przez ścianę
![]() Ogródek 10/10 - bardzo fajny, przemyślany ![]() Bryła 7/10 - lubię proste bryły, ale nie podoba mi sie w Twojej dach i ilość okien (tak są naćkane ![]() Ocena 9/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
podoba mi sie.. ej skąd masz terrarium ?
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Niezły, ale mam kilka zastrzeżeń
![]() Najpierw, gdy zobaczyłam dom, stwierdziłam iż te... rożowe drzewa, to jakiś mur obronny. Jest ich zdecydowanie za dużo. W środku są nieco wymieszane style np. w jadalni takie fioletowe kwiatki typu Daleki Wschód, a kuchnia już taka beżowa i nowoczesna. Podoba mi się łazienka i odcień niebieskiego w sypialni. Ocena: 7,5/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie spodziewałam się zupełnie tak wysokich ocen ;p Bardzo dziękuję wam za wszystkie komentarze. A co do pytania Panic- terrarium z wężem mam z tąd- http://modthesims2.com/showthread.php?t=50432&page=1
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|