![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mój 1 dom na forum
![]() toaleta był za mała. Dom z lotu ptaka ![]() Korytarz: ![]() Kuchnia: ![]() ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() [URL=www.fotosik.pl] ![]() Małżeństwo, które tu mieszka: ![]() Prosze o komentarze Edit:Miałam małe problemy techniczne. Ostatnio edytowane przez _Znasz_mnie_ : 08.07.2008 - 18:24 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
taki sobie
nie podoba mi sie : salon i obrazek w kuchni reszta jest ok 7/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wewnatrz takie 6/10 a z zewnatrz wogole zdjec nie ma (oprocz rzutu)
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wogóle nie ma ogródka :/ i zdjęć domu z zewnątrz
![]() |
![]() |
#5 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Taki sobie nawet nie wiadomo jak wygląda bryła ale wnioskując po rzucie to nie jest zbytnio ciekawa.
Wnętrze Takie sobie nie za ładne ale nie za brzydkie . Ocena 5\10
#6 |
Guest
|
![]()
O widzę, że są sposoby na to aby nie oceniać bryły, po prostu się jej nie pokazuje ! Bez sensu!!!! Nie wiem czy zapomniałeś/aś czy nie trudno.
Czy uważasz, że w kuchni nad koszem byłby u kogoś taki plakat, bo ja nie. Tak w ogóle ten pokój wieje pustką, nie ma żadnych ozdób i wydaje się zamieszkany tylko przez powietrze. To samo salon, zero kwiatów, obrazów, luster czy nawet zasłon. Kolorystycznie niby dobrane ale jednak gwiazdeczki do pasów nie pasują... no i telewizor, ustawiony jest porażającą, kable wszyscy widzą, mogliby je rozdeptać, szkoda gadać... Boże, sypialnia też jest pusta jak nie wiem, plus ta szafa w ogóle nie pasuje. Plusy - dobrze, że nie dałaś/eś łazienki Ocena 2/10 |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
eee tam nic ciekawego. kolory w kuchni okropnie dobrane. całość mi się nie podoba. 4/10 bo nie aż tak źle.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Hej... troszeczkę przesadziłaś z salonem
![]() Mogłabyś jakoś go większego rozplanować, a pomniejszyć kuchnię, albo nie odgradzać ich ścianą ![]() Ogródek jest bardzo ubogi. Ocena 6/10. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się.
Kolory sa źle dobrane. 5/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
nie zbyt ładnie przezentuje sie plakat(koło telefonu) apoza tym plus bo widzć że grasz bez kodów i bez dodatków z neta 8/10
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|