![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Gdy wlaczam the sims 2 Czas wolny pojawia sie niebieski ekran i cos na nim pisze ale ja wogole nie rozumiem tak samo bylo w przypadku the sims 2 podroze niech mi ktos pomoze byla bym bardzo wdzieczna
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A masz Dobre Wymagania sprzętowe ?
Nie ściągałaś żadnych dodatków z sieci czy te gry są oryginalne ? Jeżeli odpowiedziałaś na te pytania `tak` Spróbuj zainstalować jeszcze raz
![]() |
#3 |
|
![]()
Czy nie chodzi o to iż pojawia się niebieskie okno a na nim pisze jakie masz dodatki? Jak tak to naciśnij graj. ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
nie nie to nie to tylko jak wlaczam tak bylo takze w przypadku the sims 2 podroze,...tak samo mi pisalo wymagania tez mamm wszystko....
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
To może napisz co pisało w przypadku Podróży?
![]() |
#6 |
|
![]()
A może podaj jednak te wymagania. Wyczyść downloads. Wiem o co Ci chodzi. Błękitne tło, i 'systemowe obliczenia'... Za każdym razem? I czy gry są oryginalne. Jeżeli nie pomoże, to może format...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
daj screena najlepiej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Niebieski ekran ktory Ci sie pojawil to zapewne tzw. Blue Screen of Death. Screena tego ekranu nie zrobisz ale jesli masz mozliwosc to zrob zdjecie monitoras i pokaz mi go (tak zebym mogl wyczytac co jest w komunikacie napisane). Na pewno pomoge.
Nie piszcie bzdur bo zrobi formata, ktory w rzeczywistosci nic nie da! Zrob zdjecie kiedy pojawia sie komunikat! Wtedy naprawimy Twoj blad! Ostatnio edytowane przez stagnacja : 28.06.2008 - 14:13 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
audi- anie pisz dwóch postów pod rząd tylko używaj opcji edytuj.
lilek- musisz dać screena, bo inaczej Ci chyba nie pomozemy ![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
dzieki wszystkim bardzo ale gdy chcialam zrobic screena
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|