![]() |
#1 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Na pierwszy ogień poszedł dom państwa Obraz. To mój pierwszy dom na forum i weźcie to pod uwagę przy ocenianiu. Niestety zdjęcia musiałem robić na niskich scianach
Przepraszam że nie ma zdjęć kuchni ale komputer mi sie zaczyna buntować. Zaprasza do oceniania i komentowania. P.S nie wiem czy ze zdjęciami wszystko wporzo jeszcze tego nie opanowałem. Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:12 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
on się prawie nie zmienił jeśli chodzi o bryłę...
-pomieszczenia są za puste - dajesz za mało dodatków typu rośliny czy obrazy - rób zdjęcia kiedy ściany są wysokie będzie lepiej wyglądało - w ogrodzie powinno być więcej roślin eh...na razie bez oceny, bo byłaby strasznie niska |
![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
|
![]()
1. Ja nie lubię kiedy pomieszczenie przytłacza ilość mebli.
2.Daje dużo roślin i obrazów ale tutaj mi nie pasowały 3.Napisałem że nie mogłem zrobić na wysokich scianach bo nie było by widać dużej częsci mebli 4. Ten ogród faktycznie mi nie wyszedł! |
![]() |
![]() |
#4 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła taka sobie ale jak mam ocenić wnętrze jak nawet nie wiem jakiego koloru są ściany .
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest zła wnętrze też. Ogródek jest marny, takie ładne wejście do ogródka i nic tam nie ma?? szkoda:/
No i denerwujący jest brak ścian. Plus jednak za to że to twój pierwszy domek ;p ocena 6,5/10 |
![]() |
#6 |
Administrator Emeryt
|
![]()
Dzienki za oceny dzisaj wstawie nowy domek. Tym razem ze scianami.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
przepraszam cię bardzo a;e niestety musze ocenić przy następnym domku za małe zdjęcia bedzie nastepny domek będzie ocena a pozatym nie prosiłes żeby koniecznie były oceny więc u mnie nie bedzie bo nie mam co oceniać
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie będę teraz oceniać tego domku. Przepraszam.
Są za małe zdjęcia. Bryła jest nie za ciekawa , postaraj się nastepnym razem. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Małe zdjęcia.Puste pomieszczenia... Radziłabym pościągać nowoczesne meble z Neta... Chociaż troszeczkę. 5/10
|
![]() |
#10 |
Administrator Emeryt
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|