![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie mogłem się powstrzymać przed dodaniem następnego domu.
"Dom ma nowoczesną bryłę, wykonaną w całości z drewna. Bryła jest zgrabna, posiada mały ogród i aż 2 tarasy. Dach na górze jest prawie cały przeszklony." Spis pomieszczeń: hall, jadalnia, kuchnia, salon, łazienka i sypialnia. Testowany: tak Koszt: 52 245 simoleony Parcela: 2x2 Zapraszam do komentowania, oceniania i do głosowania w ankiecie ![]() pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:45 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bardzo ładny każdy twój projekt jest lepszy od poprzedniego .
Spodobała mi się bryłą jest dokładnie w moich klimatach . Wnętrze ma świetną kolorystykę i dobrze podobierane meble . Ocena 10\10
#3 |
Guest
|
![]()
super wypasiona chata daję 10/10
|
![]() |
#4 |
|
![]()
Hehe dzięki za ocenki
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
bryła tylko troszkę za ciemna, jakis tam ogródek teoretycznie jest, za to ładnie wszystko komponuje się w nocy.
Na tarasie na dole też jest za ciemno i jest za dużo wolnego miejsca. W hallu też za dużo wolnej przestrzeni, ktorą jeszcze powiększyłeś dodając wielkie lustro. Nie podoba mi się kominek umiejscowiony z boku i ten malutki telewizorek. W salonie jest strasznie pusto. Kuchnia i łazienka w sumie mogą być , ale najlepszego pokroju też nie są. Generalnie powiem tak : Budowałeś dużo lepsze domy.
#6 |
Guest
|
![]()
jak zwykle mi sie podoba....i widac,ze "facet" uzadzal kuchnie,bo jest daleko od zlewu do piecyka
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
simziaba094 - a mi właśnie nowoczesność kojarzy się z przestronnością, minimalizmem i prostotą wykonania. Ale i tak dzięki za ocenkę
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się bryła, za nowoczesna jak dla mnie
![]() Dolny taras ok, chociaż bruzdzą mi te rzucone byle jak koce, na leżakach. Ale to już chyba nie od Ciebie zależy ![]() Nie podobają mi się te kwadratowe światełka ... przywodzą na myśl raczej jakieś centrum handlowe niż dom. Hall dobry tylko strasznie wąskie to wejście do kuchni ![]() Jadalnia jest okropna ![]() ![]() Do salonu nie mam zastrzeżeń. Ładnie Ci wyszedł ![]() ![]() Kuchnia niestety mi się nie podoba. Kuchenka stoi zaraz przy ścianie przez co gotowanie staje się mniej wygodne. Ogólnie rozstaw szafek bym zmienił. Obecny sprawia że wolny jest tylko jeden blat. Co do umiejscowienia wieszaka na garnki: Z jednej strony ok bo jak umyjesz to wieszasz i woda ścieka do zlewu ale z drugiej daleko od kuchenki ![]() Łazienka jak łazienka - ok. Nie podoba mi się tylko kwadratowy zlew. Sypialnia ładna ale kanapa ... jakoś nie bardzo do sypialni ![]() Duży plus za obecność kwiatów - wielu facetów stwierdza że są one w domu całkowicie zbędne ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Seraf - dzięki za ocenę, przy budowie następnego domu zastosuje się do niektórych porad, jednak znając życie i tak zrobię wszystko po swojemu
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny domek
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|