![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zapraszam na wycieczkę, po najstarszym domu na Clematis Lane. Obecnymi właścicielami, tego domku w stylu wiktoriańskim są Mark i Dan Spencer. Odziedziczyli go po dziadku, który zmarł jakiś czas temu, oboje zgodnie uznali że dom będzie idealnym miejscem zamieszkania, pod warunkiem że ... zmienią kilka szczegółów
![]() Tak więc tym razem mamy domek w stylu wiktoriańskim, część pokoi tak jak mówi wprowadzenie została już zmieniona według gustu Marka i Dana ![]() I to już koniec, mam nadzieję że podobał wam się dom, życzę miłego dnia i zapraszam ponownie ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:51 |
|
![]() |
#2 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Ale właściwie dom mi się spodobał ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jeśli się nie mylę to dom zbudowany jest z samych maxisowych rzeczy tak?
Naprawdę świetna robota. Dobrze zagospodarowane pomieszczenia, fajne dobrane meble. |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zgadzam się z Ruiką, dom bardzo dobry, świetnie zagospodarowany. Urządzony w dobrym guście i rzeczywiście wygląda na nieco unowocześniony, jakby wyremontowany, a mimo wszystko sprawia wrażenie bardzo starego, ale nie zapuszczonego, bardzo dobry efekt.
Stanowczo jestem na tak.
![]() |
#5 | ||||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za wszystkie komentarze i zapraszam do oceny innych ![]() |
||||
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Łazienka łądna, taka... wesoła ; ]
Dobrze zagospodarowany. To połączenie stylów bardzo dobrze ci wyszło. Fajny ogród. Ja również jestem na TAK ^^, |
![]() |
#7 |
|
![]()
Piękny dom, w środku sprawia wrażenie pałacyku, na zewnątrz przypomina mi jeden dom z mojego osiedla, który mi się bardzo podoba. Tylko ci właściciele trochę do tego domu nie pasują, ale nie to oceniam. Ocena: 10/10
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
podoba mi sie, choc jak dodalas zdjecie zrobione ,,z lotu ptaka'' to wydaje sie bardzo pusty no i troche jest. 9/10
|
![]() |
#9 |
|
![]()
nie lubię takich stylów ale mogę przyznać że ładny
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest