![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie jest źle ;d ale przestaw detale tekstur chodzi mi tu o ściany na najwyższy .
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
jakie masz dodatki ?
fajna kuchnia i pokoj z komputerem ![]() ![]() haughton: w tym dziale nie pytamy o dodatki! klik Ostatnio edytowane przez haughton : 16.11.2008 - 21:58 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Tak...
Ogólnie mi się podoba, ale... Tapeta w sypialni - paski, lóżko - kwiatki, czyli trochę nie pasuje... W łazience nieładna ta niebieska tapeta... i wg mnie nie pasuje... Na podłogach (jadalnia i gabinet) przydałby się jakiś kawałek dywanu chociaż pośrodku dla ocieplenia wnętrza. Ładne meble kuchenne ![]() Bardzo fajne dodatki, szczególnie w gabinecie ![]() W salonie trochę nie widzi mi sie ten biurowy regał. Ostatnio edytowane przez Callineck : 15.11.2008 - 22:46 |
![]() |
#5 |
|
![]()
Wzorzyste pokrycia ścian bardzo pomniejszają pomieszczenia i jednocześnie wprowadzają wrażenie chaosu . Brakuje klimatycznej płynności .
Ładnie dobrane meble i duży plus za zastosowanie w aranżacji przedmiotów dekoracyjnych dzięki , którym chłodna atmosfera domu została przełamana . Z pomieszczeń najfajniej wyszedł Ci gabinet . Uogólniając - całość bez rażących błędów aranżacyjnych . ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładnie, ale mam jeszcze kilka uwag w dodatku do tych które już były. Nie biję - daję rady
![]() Przydało by się trochę dużych okien, albo co najmniej więcej tych małych bo np. w sypialni jest zbyt przytłaczająco. Nie przez tapetę ale właśnie brak okien, przynajmniej mi się tak wydaję. W niektórych miejscach trzeba trochę więcej kontrastu, bo jest trochę blado i luźno np. w przedpokoju (raczej lepiej by było z ciemniejszymi ścianami a w salonie z jaśniejszą podłogą). Pozdrawiam, Shaarl. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie, bić Cię tu nikt nie będzie
![]() Pozdrawiam i życzę powodzenia ![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jeja, jaka fałszywie skromna osoba
![]() Szczególnie to: "Nie umiem robić zdjęć"... Wiesz, nie to, że nie mam żadnych zastrzeżeń, bo jakbyś dała włączone światła przy robieniu zdjęć, wyglądałoby przytulniej i ładniej (wiem, to od gemmy. No i paski na ścianach są psychodeliczne i jakoś tak mi się nie podobają, ale jak na pierwszy projekt to jest bardzo SUPER ![]() Thriller i bardzo Cię przepraszam za chwilowe zamieszanie ze zdjęciami <wstydzi się> Przez pomyłkę zedytowałam Twojego posta, ale chyba wszystko naprawiłam <uff> Jak masz jakieś zastrzeżenia, to daj znać na PM - poprawię i jeszcze raz sorka... |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dom bardzo zimny i surowy, czyli zupełnie nie w moim guście ^^. Kolory niekiedy zbyt ciemne i jednolite, co sprawia, że pomieszczenia wyglądają mdławo. Bryły nie oceniam, co jest zrozumiałe. Najbardziej podoba mi się sypialnia i łazienka, choć nieco odstają od reszty domu. Pomimo tego, niebieskie ściany to dla mnie wielki plus. Cóż, ogólnie dosyć mi się podoba, a mój gust nie ma tu nic do rzeczy.
Ostatnio edytowane przez Greenlyme : 16.11.2008 - 12:02 |
![]() |
#10 |
|
![]()
miejscami w pokojach jest trochę za ciemno. powinnaś dawać albo więcej okien albo oświetlone zdjęcia nocą. jakby lekko ponury salon. wnieś więcej "radości" do wnętrza i będzie na pewno lepiej.
podsumowując: jest dobrze ale zwróć uwagę na wymienione przeze mnie powyżej błędy. 6,5/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|