![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() "Novum" [font=comic sans ms][size=2]#41 Spis pomieszczeń: przedsionek, salon, jadalnia, kuchnia, łazienka, pralnia, sypialnia, gabinet Testowany: nie Parcela: 30x20 Koszt: 151 245 simoleonów kubuss
Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 22:06 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Wow
![]() Ale taki jakiś, za bardzo niemaxisowy 8/10 ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Heh. No mało jest tu maxisowych rzeczy
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Przede wszystkim nie podoba mi się, że bryła jest mega nie oryginalna. Nie rozróżniłabym jej od ostatniej bryły Kubka...
Przedsionek - nudny, szary. nie podobają mi się te 'dziury' w podłodze. Chyba sam je tworzyłeś, bo ja mam w grze podobne tylko gotowce, i te są slabą imitacją. Co więcej - wybacz czepialstwo czy coś, ale... nie jest to może od razu plagiat, ale...mam wrażenie, że zobaczyłeś je gdzieś i pomyślałeś, że są 'samorobione' i 'o, ja też tak mogę'. No ale chyba nie warto było... : ] Salon zimny, te kanapy/fotele wyglądają jakby były zrobione z kafelków łazienkowych. Co do reszty, wszystko się zlewa. Nie jest źle, tragicznie, ale bez ochów achów. |
![]() |
#5 |
|
![]()
Aya de Chat - dziury są zrobione przeze mnie i nie są plagiatem, ani też nie są ściągnięte z internetu to po prostu dziury wycięte w fundamencie. Dzięki za ocenę.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Wiesz, co pierwsze stwierdziłam? "Jaaaa, kubuss, no NARESZCIE!"
![]() ![]() Mówiłeś, że wolisz budować w Maxisie, a tu co się okazuje?! 99% net! Poza tym widzę, że masz sporo tych samych dodatków co ja (nie wiem, ale jakoś szczególnie rzuciło mi się to w oczy). W każdym razie, fajnie ich użyłeś ![]() Nie spodobała mi się łazienka, dziury w przedsionku i wiszący kwiatek w sypialni oraz na wejściu do domu również. Reszta OK ![]() A ogólnie co do domku powiem tyle, że zawiało modernem (i to jak! ![]() ![]() 10/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 15.04.2009 - 20:11 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dokładnie zauważyłam, że są wycięte w fundamencie i tylko zwróciłam uwagę, że są gorsze niż nazwijmy to "gotowe oryginały" chillout ! ; )
|
![]() |
#8 |
|
![]()
Wtrącę się i powiem, że ja również robię czasam takie dziury, takim samym sposobem jak kubuss, z resztą chyba można zastosować je w projekcie, prawda?
Co do domku- ani mnie nie obrzydził, ani zachwycił. Niektóre miejsca, np. kuchnia są bardzo pomysłowe. Ale np. poddasze wieje nudą, z resztą jak zdąży przed rąbnięciem głową w sufit (albo spadnie a dół). I mam pytanko: Za ile był kilogram tych świeczek z łazienki? Bo już wiem dlaczego dom tyle kosztuje ![]() Dam ci 7/10, to nie jest twój najlepszy projekt. Ostatnio edytowane przez zelkam : 15.04.2009 - 21:28 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
zelkam - świeczki były w przecenie, przyszli mieszkańcy to piromani
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wybacz kubuss za zaśmiecanie Ci tematu, ale no nie mogę. :] Wychilloutujcie się, wszystko bierzecie do siebie. Ja tylko powiedziałam, że mi się nie podoba ta wersja tego pomysłu, uhh.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|