![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:50 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Najbardziej udała ci się łazienka na piętrze. Kuchnia - w kuchni wymieniłabym płytki,zabrakło elementów dekoracyjnych.
W sypialni tapeta nie pasuje brak zasłon ,w pokoju dziecinnym brak zabawek i rupieci, Pokój babci nie przypomina pokoju starszej osoby raczej młodej. Bryła jest trochę za duża , ale nie taka zła. Musisz dodawać więcej dekoracji , trochę w środku za pstrokato. Tarasik wyszedł ci fajnie. ocena 7/10 |
![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Z zewnątrz jest świetny a we wewnątrz okropny! Najgorzej wyszła Ci kuchnia i salon. Kuchnie wywalił bym i zrobił od początku a w salonie najgorszy jest telewizor na środku. 6/10
|
![]() |
![]() |
#4 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
O, dodatki z neta- jak miło
![]() ![]() Coraz lepiej. Bryła już sama w sobie jest dobra, chociaż bardzo przypomina mi domki olci_olivnei z TSR ;] Ogród też całkiem fajny. Co do wnętrza mam również nieodparte wrażenie, że od niej "zgapiłeś"- taki jakiś strasznie podobny ten styl... W każdym razie nie podoba mi się pokój nastolatka- przede wszystkim dlatego, że za duży. I wyobraź sobie, że z tych co mi się NIE podobają to jest wszystko ![]() Salon również jest za duży i ogólnie mógłby być lepszy... No bo DO CZEGO podłączony jest ten telewizor? Nie spotkałam się z przypadkiem, żeby robili takie długi kable ![]() ![]() Potem reszta już bardzo ładna ![]() 7,5/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła
Prosta , nieciekawa , brzydka kolorystyka i w porównaniu z poprzednim twoim projektem jest znacznie gorsza . Następnym razem podczas wybierania kolory elewacji w bryle nie stosuj tylko jednego kolory ale zastosuj kilka różnych barw by urozmaicić bryłę domu . Ogród Nic specjalnego kilka grządek i drzew ale lepsze to niż nic . Wnętrze Nie bardzo chce mi się opisywać wszystkie błędy więc napisze tylko że podoba mi się łazienka oraz pokój dziecka . Salon jest za duży , niektóre dobranie kolorów mnie rażą np. w sypialni i pokoju nastolatki , Rada Po 1-Następnym razem zrób mniejszy dom na mniejszej działce jak dobrze opanujesz zagospodarowywanie mniejszych posesji i nabierzesz doświadczenia możesz się w tedy wziąć za większe projekty . 2-Naucz się robić zdjęcie przy wyłączonej siatce i włączonych ścianach i najlepiej z widocznym sufitem . Ogólnie poprzedni twój dom bardziej mi się podobał .,, Ocena + Łazienka i pokój dziecka - Bryła - Kolorystyka bryły Bryła 4/10 Ogród4/10 Wnętrze4/10 Ogół 4/10 Pozdrawiam Kowalino
#6 |
|
![]()
Bryła ma fajny kształt, ale nie zbyt podoba mi się kolorystyka, chociaż pasuje do tego domu
![]() ![]() W środku Przedpokój, Kuchnia, Salon, Pokój nastolatka nie są za dobre, ale Pokój dziecka, Sypialnia, Pokój babci, Łazienka na piętrze wyszły Ci bardzo fajnie ![]() 6,5/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
ja się chyba poddaje
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
@up: to zleży od Ciebie!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Nie poddawaj się każdy miał trudne początki jak wspomniałem wyżej stwórz mały parterowy dom ale przebuduj jakiś maxisowski dom .,
#10 |
|
![]()
Całkiem mi się podoba, mam oczywiście parę wątpliwości np. co do podłogi w korytarzu.
Czekam na następny projekt!Bez gadania... Powodzenia. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|