![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Chciałabym zaprezentować mój najnowszy twór pt. ‘’Miracle’’, mam nadzieję że spodoba się o wiele bardziej niż poprzedni, który nie był zbytnio mym sukcesem. Nie zabierając czasu, zapraszam do oglądania i obowiązkowego komentowania!
![]() Domek zamieszkują trzy urocze siostry: ![]() Bryła: ![]() Przedpokój: ![]() ![]() Salon: ![]() Jadalnia: ![]() Kuchnia: ![]() Mini biuro: ![]() Sypialnia 1: ![]() ![]() Łazienka 1: ![]() Sypialnia 2: ![]() ![]() Łazienka 2: ![]() ![]() Zrzuty: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom wydaje się fajny
![]() Pomieszczenie dopracowane, ale bryła nie Jedna uwaga: ZDJĘCIA! w opcjach kamery ustaw wszystko tak jak Ci pasuje ![]() I chyba się mówi rzuty, zrucić można robaka z człowieka ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Cóż. Trudno cokolwiek wywnioskować z tych miniatur, ale z tego co widzę, to dom jest bardzo "by maxis", a ostatnimi czasy jakoś mnie to odpycha. Z rzutów nie da się wyczytać nic, ale wyślepiając się w monitro mogę stwierdzić, że nic specjalnego.
Ogółem źle nie jest, ale dobrze wcale. Tak więc ocena pośrodkowa. 5/10 Pozdrawiam Dżon!
#4 |
|
![]()
A więc...miałam chwilkę czasu i klikalam na kazde zdjecie by je ocenic
![]() trawa za bardzo odbiega kolorem od otoczenia( sztuczny efekt)poza tym furtka wychodząca z żywopłotu?? mało drzew i kwiatów w ogrodzie...przedpokój i salon moze byc...natomiast w jadalni nie podoba mi się ta tapeta...nie pasuje tam kompletnie.reszta pokoi nawet okej.Tylko w łazience znow nie podobaja mi się kolory..jakos tak za ciemno...ogolnie w domku nie jest przytulnie i czasami barwy mi nie pasują... a co do zdjęc maja tez wiele do życzenia...nie dośc ze tu sa male to nawet po powiększeniu sa bardzo slabej jakosci.. ocena:4/10 Pozdrawiam.
#5 |
|
![]()
Ogólnie to po wytężeniu wzroku na rzutach widać pustkę, bryła bardzo średnia nie podoba mi się, najlepsze pomieszczenie to chyba kuchnia, niestety nie widzę wyraźnie. Ocena: 5/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Przez nieuwagę dałaś thumbnaile (miniaturki
![]() Dom fajny,dużo ma z maxisa,ciut to odpycha,ale to nic ![]() 8/10 i mam prośbę - ustaw sobie większą jakosć lub używaj programu Fraps ![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Musisz z uwagą wrzucać zdjęcia czyli spojrzeć zawsze na rozmiar fotki.
Bryła niezbyt ładna. Za ostry kolor trawy :x Nawet nieźle w środku, zwyczajnie ale fajnie. Ładna kuchnia. 7,5/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
jakiś taki... nie wieadomo jaki nieby wszystko jest i wogóle a jednag coś tu jest nie hallo ;]
6/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Witaj
Nie podoba mi się bryła, w kuchni i ostatniej łazience zmieniłbym kolor ścian, do reszty nie mam większych uwag jest ładnie, podobierałes kolory, najbardziej chyba podoba mi się salon. Daje 8/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|