![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Po bardzo długiej przerwie, kolejny domek mojego autorstwa.
Jak już mówi nazwa tematu, dominującym kolorem jest brąz. Drugim takim wybijającym się jest zielony, a trzeci- średnie/jasne drewno. Ulicę Pierwszą nr 3 w mieście Nieznanowo od niedawna zamieszkuje bogata rodzina Gaików. Po lewej stronie Maciek, znany w całym SimPaństwie programista. Człowiek zdecydowanie inteligentny, wykształcony, ale i o bardzo chłodnym nastawieniu do innych Simów. Obok niego jego żona Izabela, a na jej rękach mała Dorotka. Iza dnie spędza w domowym zaciszu opiekując się dzieckiem, które tak naprawdę jest jedynym jej towarzystwem. EDIT: Teraz jest dobrze ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:57 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek
![]() najbardziej mi się podoba sypialnia Ocena : 11/10 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładny, ale mam 2 uwagi.
1 jest brak okien od strony podjazdu, jakoś dziwnie to wygląda. A 2 to taka, że w salonie użyłaś jasnych mebli a ściany ciemne. Ogólnie bardzo ładny 9/10 ![]() Ps. Powtarza się początek ![]()
#4 |
Guest
|
![]()
jak dla mnie domek piękny. bardzo podoba mi się łóżko :-) kuchnia taka sobie ale ogólnie i tak 10/10 bo całokształt mnie zniewala. chciałabym grac w takim domku
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Liv słoneczko. Zdjęcia rodziny i bryły wkleiły Ci się dwa razy.
![]() EDIT 1: Znacznie lepiej. ![]() Później edytuję i dopiszę komentarz. EDIT 2: Komentarz właściwy. Z wyjątkiem nieco pustego ogrodu, pustej przestrzeni w salonie - hallu, rowerku treningowego w salonie oraz lamp w kuchni i sypialni dziecka, dom mi się podoba. Najbardziej podoba mi się sypialnia rodziców. Bardzo klasyczna i stonowana - zachęca do drzemki. Dorzuciłabym tylko dywan i świece, ale i tak jest bardo dobrze. Polubiłam Twój projekt, mimo iż nie jest idealny, to daje wrażenie harmonii i wyciszenia. Widać, że miałaś konkretny pomysł i konsekwentnie go zrealizowałaś. Wyszło zupełnie nieźle. ![]() Ostatnio edytowane przez vibratoria : 14.03.2009 - 14:16 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek
![]() W moich ulubionych kolorkach :d Ocenka : 20/10 |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ładny, prosty i przytulny. Może trochę zbyt ciemno.
9/10 ![]() Czekoladowy.pl, Bonstons Mesejczusejcs.
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Musiaszę napisać komentarz do każdego pomieszczenia oddzielny, bo wręcz nie spospós opisać ten dom w jednym zbitym komentarzu ogólnie
![]() Bryła:Właśnie odkryłem, że jest to klocek z jednym wklęsłym rogiem :] czyli zbyt dużego urozmaicenia to nie ma ![]() ![]() ![]() Za to muszę Cię pochwalić za rozkład pomieszczeń ![]() 7.5/10 Ogród:Gdzie się podziały te piękne ogrody Twojego autorstwa? Parę drzewek ustawionych w równym rządku tylko po to, aby nie było zbyt pusto to naprawdę nie da się nazwać ogrodem. I ten bezmyślny podjazd (jeszcze w dodatku bez samochodu ![]() ![]() Salon:Jest w nim zdecydowanie zbyt pusto. Nie podoba mi się rowerek treningowy (szczególnie, że stoi przy drzwiach frontowych), dwie takie same kanapy i dużoooooo wolnego miejsca po środku i w tym takim jakby "skrzydle" ![]() ![]() Łazienka: Pomieszczeniem jest prostokąt więc nie można było zbyt bardzo kombinować w ustawieniu mebli, przez co najzwyczjnej postawiłaś je na dwóch ścianach równoległych do siebie- czyli nie można było gorzej ![]() ![]() ![]() Pokój dziecka:- Pusto, pusto i jeszcze raz pusto! Cały środek pomieszczenia jest zbyht pusty i nie wystarczą nawet ściśle poustawiane pod ścianą zabawki. Za to kolorystyka jest jak najbardziej trafiona ![]() Kuchnio-jadalnia:- muszę powiedzieć, że mi się podoba, jednak wcale nie pasuje mi jej umiejscowienie dopiero po pokoju dzieckia. Nie powinno być odwrotnie? I ostatnio kuchnie zamknięte są jakoś mało modne, więc trochę Ci nie wyszło ![]() ![]() Sypialnia: Jak dla mnie zbyt neutralna i za mało kontrastów ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie myślę , że stać Cię na więcej ![]() Średnia ocen: 7,36 Pozdrawiam!
#9 |
Guest
|
![]()
świetny domek w świetnym stylu
![]() 10/10 (; |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ten domek jest zbyt piękny, aby określić go słowami
![]() Te meble i to wszystko ![]() Ale mam jedną uwagę: Włączaj światło! 9/10 Pozdrawiam |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|