![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się.
Strasznie dziwny . 2/10
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dom cały ze szkła? Ciekawa jestem, czy sam chciałbyś w takim mieszkać.
Bo ja nie. Bryła to nic innego jak model graniastosłupa pochyłego z zawartością. Brakuje jeszcze wyraźnie zaznaczonych krawędzi ![]() ![]() 2,5/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Te szkła to lekka przesada
![]() -pomysłowość bryły 3/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
W życiu bym się do tego nie wprowadził... Wolę zachować choć trochę prywatności... Jest to bardzo ciekawe, ponieważ gdy simowie/ludzie (wątpię żeby ktoś miał taki dom) się kochają a w odwiedziny przyjedzie np. teściowa (załóżmy, że wredna) nie będzie zbyt zadowolona i wszystko zobaczy... Ja powstrzymuję się w swoich domach nawet do wysokich okien... Nie podoba mi się... A co do rad to zamień te szklane ściny na coś normalnego...
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Łazienka to jedyne pomieszczenie które nie jest otoczone szkłem, ogródek zostawiłem bo przypadkowo zrobiłem za dużą parcelę. Co do podłóg racja nie przyłożyłem się i zaraz to poprawie.
@Liv bo lubię wodę: basen akwarium i w fontanny @Jinchüüriki sporo myślałem nad tą bryłą i chociaż nisko oceniacie mój dom(często jest tak, że jeśli pierwszej osobie sie podoba to reszcie też) to myśle ze lepiej zrobić coś nowego niż ciągle kopiować czyjeś pomysły. |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Za pomysł 10/10
Za ogólne wrażenie 3/10 (gdyby nie to szkło dałabym 8/10) Chyba nie muszę mówić co mi się nie podoba... Wyręczyli mnie poprzednicy... Ale czekamy na twoje następne pomysły... Tylko się czasem nie zniechęcaj... |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
o matko, ale obrzydliwe
p.s. nie obraź sie |
![]() |
#9 |
|
![]()
ostatnia forka, poprawiłem podłogi
[IMG]http://i44.************/2dbl7k2.jpg[/IMG] @Nysia Chciałem zrobić dom bardzo ekologiczny i łatwy w budowie, szkło sprawia, że ograniczamy zużycie prądu. Mógłbym zrobić go na typowy dom, ale wtedy projekt straci sens. |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
@Adnotacja początkowa: Ocena dotyczy dwóch pierwotnych zdjęć.
Patrz: http://www.modthesims2.com/download.php?t=108059 <- to http://www.modthesims2.com/download.php?t=70222 <- i trochę to Patrząc na pierwszy przykład odnoszę wrażenie, że zmieniłeś tylko pochyłość jednej strony e.. budowli (bo na "budynek" mi to nie wygląda). Co imo aż taką oryginalnością i pomysłem nie jest. Poza tym, mój Fenster to przy tym izolatka z jednym małym okienkiem ![]() Meble - No niby widac tam jakąś nowoczesność, co jest jedynym plusem tego budynku. Ale co z tego, jak paskudne podłogi (w trzech wersjach kolorystycznych) psują wszystko.. .. a nie - w czterech wersjach. widzę "odmianę" zieloną w ogrodzie. Co na ogród ABSOLUTNIE WCALE nie pasuje ![]() Farba/Tapeta w basenie - czy to ma praktyczne zastosowanie (czyt: nie odpadnie/wyblaknie)? To samo się tyczy dywanu - całość nie przypomina basenu. Dobra, nie mam siły dalej pastwić się nad tymi dwoma zdjęciami. Ostatnie rady: 1. Rób więcej zdjęć (najlepiej każde pomieszczenie osobno) 2. "Nie jest to ukończony dom, czekam na Wasze rady." - daj sobie już z tym spokój i zbuduj realistyczny dom (ohh, ale nieobiektywna opinia ![]() Pozdrawiam ![]() Wolt. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|