![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale mnie zjechałeś, ale mógłbyś oceniać ostanie, a nie pierwsze zdjęcia. I czemu mam dać sobie spokój, przecież sam robisz nierealistyczne domy. Co do basenu masz rację, ale nie będę juz tego poprawiał, tylko zrobię coś nowego.
|
![]() |
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Szczerze mówiąc nie podoba mi się, ale nawet nie ze względu na bryłę, tylko wnętrze. Pusto, nieciekawie, bez pomysłu. Ostatnio edytowane przez Aya de Chat : 13.04.2009 - 17:54 |
|
![]() |
#13 | |
|
![]()
Jaa?
![]() Spójrz na CZAS dodania - zacząłem pisać, zanim ty dodałeś nowe zdjęcie. Więc, gdy to zobaczyłem po napisaniu, dodałem EDIT i zaznaczyłem, czego konkretnie tyczy się moja wypowiedź. Że co? Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48801
i sory nie zauważyłem czasu dodania |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 13
|
![]()
o nie, tu nie ma łazienki... xD
No wiesz, simy mają też swoje potrzeby. Czasem robią to w krzaczki, ale tych też nie widzę naokoło domu... Więc za to duży minus, to jest dom niedostosowany do życia codziennego, nie pominę ścian, przecież widać przez nie jak simy się przebierają...
#16 |
|
![]()
na pierwszym pietrze jest pokój z białymi ścianami
|
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hefalump@- Nie kłóć się z innymi.
Te okna, gdyby nie ich kolor wyglądały by jakby ich nie było. Pytanie do Ciebie : Chciałbyś mieszkać w takim domu? Zero funkcjonalności. ![]() Moim zdaniem dom jest 1/10. Pozdrawiam! whiskey04* Ps: Po co ta fontanna w sypialni ?
#18 |
|
![]()
Tak, chciałbym. Na pytanie o fontannę juz odpowiadałem.
Nie rozumiem czemu się tak oburzacie za te okna, przecież nikogo na sile tam nie wprowadzam, wprowadzam jedynie trochę świeżości do projektowania domów. |
![]() |
![]() |
#19 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nie no słuchajcie: Cieszę się, że ktoś miał w końcu odwagę by pokazać dom inny niż wszystkie. Pozostałe to piękne, murowane domy... A ten jest swego rodzaju fajny... Liczy się pomysł, bo przecież nie można tak do końca patrzeć na simów jak na ludzi... Tak sobie myślę, że ten dom, może i nie perfekcyjny, ale ma swój własny styl... I takich ludzi należy pochwalać... Oceny nie zmienię... I przepraszam za offtop...
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie bardzo fajny pomysł i ciekawa bryła. To coś innego - taki simowy Big Brother
![]() ![]() pozdrawiam |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|