|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom? | |||
Jest boski |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Ujdzie w tłumie |
10 | 41.67% |
Jak na pierwszy raz OK |
12 | 50.00% |
Jest okropny |
2 | 8.33% |
Głosujących: 24. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na wstępie powiem, że dom jest w 100% maxis (co widać w tytule), bo mam złe wspomnienia po dodatkach z internetu. Jest to mój pierwszy dom na forum, ale w związku z tym nie będę pisać, żebyście przymykali oko. Wręcz przeciwnie. Proszę o szczere komentarze.
`Imagination to dom który budowałam najdłużej. Zamieszkuje go samotna matka i jej syn. Nie będę przynudzać i już daje zdjęcia. Pomieszczenia - przedpokój + kuchnia, pokój dziecka, pokój dorosłej simki, łazienka, pokój rozrywki. Dziękuje za poświecenie mi czasu. Proszę o szczere komentarze
hello. Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 21:24 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
dom jest taki pospolity. na każdym kroku w tym forum są podobne. najładniejsza bryła ale wnętrze też całkiem niezłe. 8,5
|
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nic specjalnego, ale najgorszy też nie jest. Szkoda, że pokazałeś tutaj "nudniejszą" wersję Maxisa.
I szczerze nie rozumiem Twojego zachwytu nad ogródkiem. Pare drzewek, alejka z kwiatkami, namiot i huśtawka. Wszystko otoczone żywopłotem (co jest z resztą beznadziejnym pomysłem, a przynajmniej nie wygląda za ciekawie ;]) Pociesza mnie fakt, że w domu są jakieś dekoracje a pomieszczenia są w miarę pod kolor ![]() 5/10 @down: dobra, sory. Więc prawie wszystko. Ostatnio edytowane przez Liv : 21.06.2009 - 21:41 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]() To właśnie chciałem powiedzieć. Czyli nie powala, nie wpadłem w zachwyt, nie wbiło mnie w fotel. Przeciętnie, nawet bardzo ![]()
#7 |
Guest
|
![]()
mhm...zgodzę się z przedmówcami. pospolity, bezpłciowy, nudny.
bryła i rozmieszczenie pokoi to najładniejsze w tym domu. nie podoba mi się taki banalny. 5/10. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła mi sie nie podoba. Ogród też nie jest za ciekawy.
Przedpokój - firanki mi się nie podobają (jak dla mnie nadają się one jedynie do kuchni) Kuchnia - no właśnie, tu mogły by być te firanki z przedpokoju ![]() Pokój dorosłej simki - nie za dużo tych okien? troche tam za pusto. Pokój dziecka - troche za niebiesko, niezbyt ciekawie. Pokój rozrywki - może być. Łazienka - tu też niebiesko? Ogólnie dom jest taki sobie. |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm... taki zwyczajmy, w niczym nie wyróżniający się :>
Ale zauważyłam, ze masz dobre wyczucie mieszania kolorów (szczególnie w sypialni dorosłych), choć pokoje mogłyby być bardziej żywe. Idziesz w dobra stronę. Popodglądaj projekty innych, szczególnie vibratorii, Mariana... i aniołka, ponieważ to asy tego działu. Jesli chodzi o maxisowe projekty, według mnie najlepiej wychodzą Bjork ![]() 7/10 na zachętę : ) |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|