![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam ! Chciałbym przedstawić mój 2 projekt w Simach 3, wziąłem po uwagę to co mi mówiliście, i poprawiłem to, że w pomieszczenia wchodzą rośliny, oraz nie używałem wszędzie jednego koloru (mn.brązowego). Domek zamieszkuje rodzina Keeth, Taylor i Tina (możecie ich pobrać z oficjalnej strony, w moim profilu Jinchuriki). Jak wam się dom spodoba usunę obiekty ze store, i dam do pobrania
![]() Dedykacje dla moich 110 znajomych na forum ![]() Pomieszczenia przedsionek salon kuchnia+jadalnia 2 tarasy sypialnia+gabinet przedpokój na górze łazienka Koszt Parceli; Umeblowane: 74 877 $ Nieumeblowane: 37 076$ Rozmiar Parceli: 25x30 Przejdźmy do oglądania... Bryła i część ogrodu ![]() ![]() ![]() Ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bryła ze wszystkich stron ![]() ![]() Front ![]() Przedsionek ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() Taras + miejsce wypoczynkowe ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia+jadalnia ![]() ![]() ![]() ![]() Przedpokój na górze ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Sypialnia+gabinet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taras ![]() ![]() Balkonik ![]() Rzuty ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Jin Pobierz ze store Pobierz bez store Ostatnio edytowane przez dżin. : 01.07.2009 - 13:13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Dom bardzo ładny. Bryła mi się podoba. Otoczenie też fajne. Nie podoba mi się tylko ten żółty telewizor. Ocena: 10/10
kubuss |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
świetny dom
![]() Ino inny TV ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bardzo fajny, ale nie podobają mi się kolorki w kuchni i łazience ;x Za oczoje*ne :/ 9/10
Fajna bryła ;3
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła nie bardzo mi się podoba.
Ogród - na pierwszych fotkach wygląda jak by był tam las, dużo roślinności. Na rzutach widać że aż tak dużo tego nie ma. Fajny, podoba mi się. Powiem krótko, dom jest ładny ![]() nie podobają mi się jedynie kolory jakie są w pomieszczeniach, no i na piętrze przy schodach mogłaby być jakaś barierka. W łazience nie podoba mi sie duże okno i tyle, reszta jest ok. |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
bryła jest fajna, taka niecodzienna.
najbardziej podoba mi się kuchnia i łazienka. imo inny kolor telewizora w salonie by nie pasował : P
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A i dzięki za dotychczasowe komantarze |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny, aczkolwiek jak Inko-chan stwierdziła kolorki nazbyt oczodajne =d. Ale wspaniale się spisałeś, biorąc pod uwagę bryłę, otoczenie, dodatki, oraz to, że wszystko współgra kolorystycznie (weź jakieś brązy następnym razem pod uwagę, bądź krem może
![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
bryla dosc nowoczesna ale fajna, w kuchni troche za zielono ale w lazience pasuje ten zielony ogolnie dom jest swietny 9,5/10 za kuchnie
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ładny, bryła ciekawa.
Za dużo jest tam kwiatów w tym ogrodzie Oo i drzew. Wszystkie rośliny nachodzą jedna na drugą. Nie podoba mi się również ten stół z tymi talerzami. W kuchni jest troszeczkę za zielono i w łazience też. Troszkę za dużo tej zieleni. I jeszcze ten żółty telewizor xdd. Razem gdzieś będzie 7,5 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|