![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ul. Kwiatowa 18 -czyli mój drugi dom na tym forum. Mam nadzieję, że widać chociaż nieznaczną poprawę między moimi dwoma domami (pierwszą pracę możecie zobaczyć tutaj- http://www.forum.thesims.pl/showthre...enna+rewolucja ![]() Dom zamieszkuje młoda kobieta z kotem. Miłego oglądania. ![]() Bryła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przedpokój ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Toaleta ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]() Liczę na Wasze komentarze, Kiss ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przyjemniutko tu;] Bardzo zgrabnie dobierasz kolory. Nie podoba mi się jednak bryła i elewacja. Ogródek wygląda ja pole minowe;] Dostałabym klaustrofobii w ubikacji, mogłaś poszerzyć choć o jedną kratkę. No i dałabym inną tapetę o kuchni oraz sypialni.
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
podoba mi się w środku z zewnątrz nie za bardzo pasuje mi kolor ściany.
Ogółem 9.5/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bryła jest prosta i fajna, ale coś mnie w niej gryzie, o tuż to, że w takim wieelkim kawałku ściany znajduje się malutkie okienko i to w dodatku po prawej stronie
![]() Proszę zdradź skąd masz kanapy na ostatnim jego zdjęciu. Czekam na odpowiedź ![]() 9 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Przede wszystkim dziękuję za pierwsze komentarze- nie spodziewałam się tak wysokich ocen
![]() Jinchüüriki- link do tej kanapy był gdzieś na forum. Zaraz spróbuje poszukać ![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Fajny domek... Razi mnie tylko kolor domu i maxisowe drzwi... Na zewnątrz mogłaś dać inne wewnątrz tez
![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dziękuję. Faktycznie- bryła kiepsko mi wychodzi, muszę trochę poćwiczyć.
Jinchüüriki- po długich poszukiwaniach znalazłam kanapę! Jest tu: http://www.simplystyling.de/homesims2.html > Objects > Objects with our meshes > Livingroom/Wohnzimmer > strona 1 ![]() |
![]() |
#8 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Całkiem ładnie
![]() I jeszcze musiałabym się przyczepić do kolorów jakie dobrałaś. Ciemny korytarz- OK. Ale w pomieszczeniu zaraz obok wręcz bijąca w oczy zieleń :/, potem niebieska sypialnia, pomarańczowa kuchnia, neutralne pomieszczenie z kibelkiem (a jak ktoś chce umyć ręce, to specjalnie przechodzić do "normalnej" łazienki?), a zwieńczeniem tego jest równie zielona jak salon łazienka. Następnym razem dobieraj inne kontrasty- nie takie ostre (bo gdzie tam zielonemu do fioletu? ![]() 7,5/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryła wygląda jak starter, a ogród troszkę Ci nie wyszedł - musisz popracować nad tymi dwiema rzeczami. W środku jest już znacznie lepiej, tu mi się wszystko podoba, kolory są dobrze dobrane, jest przytulnie, aczkolwiek mam zastrzeżenie co do ubikacji - jest troszkę za ciasno.
![]() Mimo tego wszystkiego jest bardzo dobrze. Im więcej będziesz ćwiczyć, tym lepsze będziesz miała domy. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|