![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie znalazłam nigdzie tego tematu.
Mam pościąganych troche dodatków typu fryzury, meble, ubrania. I wszystko działało i nagle przestało. Nie wyświetla się. Sim który miał ustawiona nowa fryzurę nadal ja ma ale dodatki zniknęły. Co zrobić? |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nawet jak je włącze to nie działają.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
Czasem nie dzialaja za pierwszym wlaczeniem gry po wpakowaniu ich do downloadu. Sprobuj jeszcze raz odpalic gre, moze pomoc. No chyba ze one tak raz sa, raz znikaja, naprzemiennie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
OnE chodziły długo. I nagle wszystkie zniknęły. i nie ma nic, tylko te co akurat w jakimś domu były.
A pozatym czasami mam tak ze te dodatki migaja i mają taki granatowy kolor i nic sie z nimi nie da zrobić. Ostatnio edytowane przez Meneris : 01.10.2009 - 11:17 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jesli migaja i maja granatowy kolor,to oznacza ze nie maja mesha.
a moze cos usuwalas z folderu downloads i przez przypadek usunelas niektore meshe? xd Jesli jednak nie to wywal downloads na pulpit/gdzies indziej i odpal gre i ja wylacz. potem jak bedziesz chciala ja wlaczyc to przywroc downloads w pierowotne miejsce i dodatki po dwukrotnym uruchomieniu gry powinny byc,mialam identycznie jak Ty i mi pomoglo :> |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Spróbuje, dzięki
![]() Spróbowałam. Nie pomogło. Czy jest tu ktoś na tym forum kto wie co moge z tymz robić? Oprócz reinstalacji. Ostatnio edytowane przez zelkam : 01.10.2009 - 15:57 |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
a ja mam z kolei tak, ze gdy mialam zainstslowane ts2 NS to dodatki działały, gdy zainstalowałam reszte dodatków nagle dodatki zniknęły, pomimo tego że włączyłam zawartiość zmodyfikowaną. czy ktos wie jak się z tym uporać??
juz nieaktualne! pomoglo zainstalowanie sims2pack clean installer i usuniecie paru podejrzanych dodatkow. polecam !!
(*_*)PUNK'S NOT DEAD(*_*) Cradle Of Filth - Nymphetamine Ostatnio edytowane przez zelkam : 03.10.2009 - 12:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|