![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dom ten dedykuje autorce tematu "Mało dodatków?" Yanade http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=57450
hmm...skoro w necie jest mało dodatków do gry,to jakim cudem mój katalog Download ma 9GB,a katalog Mods 3GB?TS2 w ogóle by nie odpaliła z taka ilością dodatków,a TS3 potrzebuje ok. 10min.,żeby wgrać save.Mam nadzieje,ze mój domek Cie przekona,ze jest wystarczająca ilość dodatków w necie...trzeba tylko je poszukać :-] dom stoi na parceli 30x30 koszt umeblowany 169.836§ nieumeblowany 59.864§ życzę miłego oglądania i Uwaga...53 zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciekawy dom. Podoba mi się nowoczesne wnętrze i kolory. Miejscami przypomina trochę taką współczesną galerię jakiegoś fotografa czy innego artysty
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
99% dodatków z neta
![]() Bardzo ładny dom Te kamienie z daleka wyglądają jak śnieg ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia załadowały się niemożliwie szybko
![]() Hm, cóż mogę powiedzieć o domu... Jest zimny = nie w moim typie ![]() Czyli niezbyt mi się podoba... ![]() Jeśliby pominąć całą te "zimność", to może byłoby 9 ![]() EDIT: Przeczytałem, ale to i tak nie zmienia mojej opinii ![]() Ostatnio edytowane przez Sherlock : 07.09.2010 - 19:38 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
nabdźione dodatkami z neta - tragedia...
weszłam w temat,wierząc,że w końcu ktoś zrobi dom BEZ internetowych ptasich kup,a tu pupa najsztuczniejszy dom w trójce ever @down - ale robienie takich domków w ogóle to świętokradztwo! Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 07.09.2010 - 15:21 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Chryzantem Złocisty i Sherlock zanim napiszecie komentarz,to przeczytajcie opis do domu
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nie podobają mi się tyły domu- są takie zwykłe i nic tam nie ma
![]() Ale generalnie świetnie jak na trójkę, najbardziej chyba łazienki mi się podobają ![]() 10 ps. czy mi się wydaje, czy schody są przymocowane do okna?
#8 |
|
![]()
Bardzo podoba mi się ten dom. Ma ciekawą kolorystykę, jest dopracowany i niezwykle elegancki.
Jesteś mistrzynią jeśli chodzi o aranżację wnętrz, masz nadzwyczajną umiejętność dobierania dodatków, które wspaniale podkreślają nowoczesny styl i charakter domu. Jestem pod dużym wrażeniem i z przyjemnością bym w nim pograła ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 26
|
![]()
Mnie się ten dom bardzo podoba - zwłaszcza jak na trójkę. Mimo, że jest trochę - jak na mój gust - zbyt nowoczesny (zawsze lubiłam starocie
![]() Nie mam się do czego przyczepić - 10/10. |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dom z zewnątrz bardzo mi się podoba. W środku korytarz jest nieco pustawy, same rośliny... przydałaby się jakaś szafka, stolik, rzeźba. Kuchnia jest ładna, bardzo realistyczna tylko za dużo rzeczy jest na szafkach nie widzę w ogóle miejsca na przygotowanie czegoś. No i za dużo dodatków z neta, dom wygląda jakby nie był ze simsów tylko z jakiegoś katalogu
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|