![]() |
#1 |
Reputacja: 19
|
![]()
Jest to bodajze moj czwarty projekt na tym forum. Dosc dlugo sie przymierzalem z opublikowaniem go poniewaz uwazam ze jest to moj jeden z najgorszych projektow(taak a moje poprzednie super tez nie byly...). Zdecydowalem sie jednak pokazac moj domek swiatu, i jak meczennik przyjac na klate wasze bicze....
Dobra koniec pisania czas na show ![]() Prezentacja z zewnatrz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A zapomnialem o najwazniejszym xD to jest bloczek ![]() Lobby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Publiczna pralnia: ![]() ![]() *nie wiem co sie stalo ale Ishack nie dodal jeszcze jednej fotki z pralni O.o(dodam w wolnym czasie) Korytarz na pietrze mieszkalnym: ![]() ![]() ![]() I mieszkanie: *tutaj za niektore ujecia przepraszam ale niestety na duzych wysokosciach, kamera za szybko "chodzi" wiec ciezko bylo dobrac odpowiednie ujecie.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lazienka: ![]() ![]() Dalsza czesc mieszkania ![]() ![]() ![]() ![]() Zrzuty: ![]() ![]() ![]() Publiczny basen wraz z prysznicem: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Licze na szczere opinie i oceny ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Kilka dni minelo a nikt nic nie napisal :/
Na wszelki wypadek pisze tego posta jakby ktos przeoczyl ten temat ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajne
![]() Bardzo podoba mi się ta druga część mieszkania i lobby.Basen jest wspaniały.Te palmy... Nie podoba mi się,ta podłoga która jest wszędzie w mieszkaniu. Lepiej by było gdyby np. Była inna w łazience albo coś.No i trochę za pusto jest w lobby.Tak za duża przestrzeń. Fajnie,że jest pralnia ;p Ogólnie mi się podoba.Minus za te puste przestrzenie. Minus za coś czego nie umiem zdefiniować.Minus za podłogę i pół plusa za piękne palmy na basenie. 7,5/10 ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Dziekuje za opinie
![]() Ktos jeszcze chetny do ocenienia domku? ;D |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Za dużo pół ścianek i niebieskiego koloru, nie podoba mi się, że wszędzie użyłeś tych samych kanap, i ten szary w apartamencie na ścianach nie wygląda ładnie.
Ogólnie średnio Ci to wyszło 5/10.
#6 |
|
![]()
Ogólnie całkiem fajny tylko mi to nie przypomina wcale miejsca, w którym się mieszka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
haha, konkurencja wita
![]() ![]() za pomysł 6/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No bryła to ... słabo. Wnętrze dość ładne tylko mi nie pasują szafki i ta ścianka ze szkłem. Reszta jest ładna.
7.5/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Apartament ładny.Bardzo nowoczesny.Dodałabym więcej roślinek
![]() 9,5/10 |
![]() |
#10 |
|
![]()
Z zewnątrz nawet mi się podoba. Zmieniłabym jedynie te czerwone obramowania okien na czarne, tak jak pozostałe.
W hallu faktycznie nieco pustawo. Przydałyby się może jakieś stoliki? Skoro w hallu jest to wielkie akwarium, to dziwnie to wygląda, jak jest też w mieszkaniu. Nie podoba mi się ta wszechobecna szara tapeta w mieszkanku. Za dużo jej. W łazience na podłodze powinny być jakieś płytki. Sypialnia nie daje poczucia prywatności. To chyba tylko mieszkanie dla jednej osoby lub pary bez dzieci. Basen, a w szczególności łazienki - super! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|