![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mój komputer to straszny grat, a ostatnio zaczął zamulać jeszcze bardziej niż zwykle, więc gram samą podstawą.
Bardziej od sterowania wirtualnymi ludzikami wolę budować domy. Niestety, kiedy odinstalowałem dodatki straciłem możliwość korzystania z kodu powodującego, że obiekty można umieszczać pod kątem 45 stopni. Nie mogę zainstalować dodatków z powrotem, bo mój komputer nie wytrzyma tego. Czy jest jakaś możliwość, żebym mógł używać tego kodu pomimo braku zainstalowanych dodatków? A może istnieje jakiś inny kod dający ten efekt albo jakaś sztuczka, program? (Mówię oczywiście o kodzie 'boolprop allow45DegreeAngleOfRotation true') Z góry dzięki.
indywidualnyobserwator.blogspot.com Ostatnio edytowane przez Brutus : 25.04.2011 - 18:25 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Wchodziłam z zamiarem dania warna, a tu proszę
![]() Powinno się dać w programie SeeThem 2 (to jest także ten do wyłączania cenzury, ale to się powinno dać ominąć). Aczkolwiek jakbyś miał jeden, najnowszy dodatek zainstalowany, kod by normalnie poszedł. Możesz też spróbować sposobem z plikiem userstartup.cheat. Link do poradnika: http://forum.thesims.pl/showthread.p...rstartup.cheat @down: bo myślałam, że nie użyłeś wyszukiwarki ![]() EDIT: szukałam jeszcze jakieś moda na to, ale niestety - nic nie ma ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 25.04.2011 - 19:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
A za co od razu warna?
SeeThem 2 mam. (Cenzurka dawno usunięta ![]() Napisałem, że gram podstawą. userstartup.cheat włącza kod dostępny z dodatkami. Z logicznego punktu widzenia takie coś jest możliwe z samą podstawą. Przecież jak przestawia się simów kodem 'moveobjects on' to czasami są ustawieni na ukos. Problem w tym jak dostać się do tych opcji bez instalowania dodatków, bo mój komp ledwo zipie. Chyba będę musiał kupić nowy, bo mnie krew zalewa jak widzę jago tępo.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|