| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

To jest mój pierwszy post na forum, więc bardzo gorąco witam Wszystkich Simowiczów  

Mój problem dotyczy Simsów 3 na PS3. Otóż gdy chcę zapisać grę pokazuję mi się "wczytywanie" . Bardzo długo to trwa (zwykle trwało 2 minuty) i się w ogóle nie zapisuję (ładowanie bez końca) lecz postępy mi się nie zapisują. Myślałem, że chodzi o miejsce na dysku, więc zwolniłem miejsce, lecz bez skutku. Może ktoś wie o co chodzi i mi pomoże ? Bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi, bo praktycznie nie mogę grać. Z góry dziękuję i Pozdrawiam  
		Ostatnio edytowane przez Liv : 19.04.2011 - 20:52  | 

| 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Na PS3? Oj, ciężko będzie odpowiedzieć... 

Gra - nie jest przypadkiem używana? Albo jest po prostu wadliwa? Jeśli to Ci się dalej będzie naprzykrzało, idź do sklepu, popytaj a nawet wymień grę, jeśli musisz... Oczywiście, nie chcę straszyć... ![]() Albo, to jest normalne że się to tak długo ładuje - większość osób po prostu gra w simsy na PC-tach   Nie wiem jak na PS3 jest... Pewnie dlatego nikt nie odpowiedział, bo się nie znają...   Ja mam PS3, ale simsów na konsolkę nie posiadam.P.S. Sorry, jeśli to jest odświerzanie tematu...  

Pomóż głodnym dzieciom! Kto mnie jeszcze pamięta?  ![]() [img]http://i42.************/2u6cs4z.jpg[/img] 
			 | 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|