![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moi kochani, znów podkusiło mnie, żeby pokazać Wam moje dewiacje. Właściwie istnienie tej parceli jest pozbawione sensu, ponieważ stawiałam tutaj raczej na zabawę przy tworzeniu, niż jakiś konkretnych funkcjach czy przeznaczeniu.
Pierwotnie parcela ta nie miała być wystawiona na forum, ale stwierdziłam, że w sumie nie mam nic lepszego do roboty, więc popstrykałam trochę zdjęć. Niestety znów muszę ostrzec: jest to dość duże przedsięwzięcie z mojej strony, jeszcze nigdy nie zbudowałam nic tak dużego, więc z góry przepraszam za chaotyczne zdjęcia. Mam jednak nadzieję, ze się połapiecie. The Royal Garden wielkość parceli: dość spora koszt: kto by tam liczył… okolica: całkiem całkiem informacje dodatkowe: * ogród należy do zubożałej rodziny królewskiej * brak toalety oraz sypialni oznacza, że nie jest to parcela mieszkalna (ostrzegam zawczasu) Rzuty i wejście: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grobowiec rodzinny: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolumnada i fontanna: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plac: ![]() ![]() ![]() ![]() Oczko wodne: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Letnia jadalnia: ![]() ![]() ![]() ![]() Domek ogrodnika: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Altana, czy jak to się tam zwie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeżeli ktoś miałby ochotę pooglądać simkę, która została ukazana na kilku zdjęciach, to zapraszam: http://forum.thesims.pl/showthread.p...02#post1540402 Ach, nie ma to jak autoreklama. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Cóż za precyzyjne określenia kosztów i okolicy
![]() Wszystko jest dość ładne tylko jakoś mi ten mur nie pasuje. Myślę, że można by go zmienić ale to zależy od Ciebie. Wszystko bardzo fajnie wygląda oprócz tego muru. 9/10 |
![]() |
#3 |
|
![]()
Wiem, wiem, precyzyjność zawsze była moją mocną stroną.
![]() Odnosząc się do reszty - nie do końca wiem o który mur chodzi, ale jeśli jest to ten biały, otaczający całą budowlę, to mogę się z Tobą w stu procentach zgodzić. Po prostu nic mi bardziej nie pasowało. Gorąco dziękuję za komentarz. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja nie jestem zbyt "czepialska" w kwestii parcel, tak jak simów, więc moja wypowiedź nie będzie zbyt wyczerpująca. Grobowiec mnie przeraża. XD Raczej nie wybrałabym się tam z moimi simami, uważam, że jest tam stanowczo za zimno, ja wolę jak jest przytulnie.
![]() ![]()
#5 |
|
![]()
Ojeju to jest świetne, bardzo mi się podoba. Grobowiec jest super
![]() ![]() 11/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Piękne!
![]() Dajże to pobrać kobieto! ![]()
#7 |
|
![]()
Dzięki, dzięki.
Jak mi ktoś wytłumaczy jak walnąć coś do pobrania, to z chęcią to zrobię. x] Zresztą czy jest takie piękne... kłóciłabym się. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|