![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dopiero zaczynam działalność na forum,chodź od dawna czytam ten dział i nie tylko. Przedstawię tu losy mojej rodziny Hudgson(nie miałam weny na nazwisko,tworząc simkę nie wiedziałam,że będzie na forum.
![]() Mary Hudgson.Młoda dziewczyna mieszkająca na wsi Riverview. Jej rodzinne miasto to dopiero była wielka wieś.Niby w Riverview nie ma żadnych perspektyw,ale przynajmniej jest jakiś sklep ,szpital i najważniejsze,restauracja ![]() ![]() Mary chciała zostać kucharzem. To było jej wielkie marzenia.Od zawsze lubiła gotować...Nieraz coś przypaliła,raz nawet zdarzyło jej się w młodości wywołać pożar... ![]() Szybko się zaklimatyzowała w nowym miejscu. ![]() Mieszkała tu jej przyjaciółka z dzieciństwa -Alice.Dziewczyny spędzały ze sobą naprawdę dużo czasu. ![]() Uwielbiała gotować,jej potrawy były naprawdę dobre.Dlatego odrazu przyjęli ją do pracy w restauracji. ![]() Nie ma to jak poznawanie nowych przepisów. ![]() Mary marzyła o mężczyźnie dla którego będzie całym światem.Biała suknia,welon,duży dom...Pełen pełzających dzieci. ![]() Wiedziała,że z jej szczęściem i z urodą nikogo nie znajdzie. ![]() Jej mała pensja nie starczała na jakieś luksusy. ![]() Dlatego ciężko pracowała w pracy. @Irreplaceable: poprawiłem zdjęcia. Nie kopiuj linka z paska adresu tylko z okienka 'forum' Ostatnio edytowane przez Misiaa12 : 25.11.2012 - 12:10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
czy tylko u mnie nie pokazują się żadne zdjęcia? ;d
tak ogólnie, sądząc z tekstu, może być ciekawie. tak inaczej niż w większości OJSG z tym poszukiwaniem partnera etc. ![]() ostatnio sama przeprowadziłam rodzinkę do Riverview! ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Po pierwsze, to nie wyświetlają i się zdjęcia. :< Dopiero po otworzeniu ich w nowej karcie. =.=
Ale co do samej simki, to uważam, że jest śliczna. I na pewno znajdzie swoją wieeeeelką miłość. ![]() Będę zaglądać. ![]() P.S. Witam na forum, hoho. ![]() Down:a to dziwne, bo u mnie wystarczy otworzyć grafikę w nowej karcie i wyświetla mi się stronka imageshack z tem zdjęciem. :< Ale i tak trzeba je naprawić. ![]()
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 25.11.2012 - 11:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
Czy tylko mi się nie wyświetlają zdjęcia?
Ponieważ coś jest nietak z zdjęciami ocenię tekst. Nie zauważyłam żadnych błędów. Twój styl pisania jest świetny. Strasznie mi się spodobał. Twoja historia to typowe OJSG , co bardzo mi się podoba czekam. e. już nieważne. widze i simka ladna.
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 25.11.2012 - 11:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
Stephenowa: a mi po otworzeniu w nowej karcie otwiera się imageshack z tym zdjęciem.
Mi też się podoba twój styl pisania. Będę wpadać, może być ciekawie. ![]() Życzę powodzenia. e: już widze. Ostatnio edytowane przez Chwalisława : 25.11.2012 - 12:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Świetny wstęp.
![]() Merry jest śliczna! Uhuhuhu, znajdź jej ładnego faceta! xD Czekam na dalsze jej losy. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Fajny wstęp.
![]() Merry jest śliczna
![]() |
#8 |
|
![]()
fajny wstęp, dziewczyna jest śliczna.
Czekam na ciąg dalszy. P.S. nie chcę wyjść na jakąś czepliwą ale z tym imieniem to nie miało być "Mery" albo "Mary" ?? Merry to kojarzy mi się tylko i wyłącznie z "Merry Christmas" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Hudgson Wcześniej to był tylko krótki wstęp,teraz będzie odcinek.Nie wiem co ile będę dawać odcinki.Zaczynamy ![]() Mary wiodła spokojne życie.Szczerze,nic ciekawego się u niej nie działo. ![]() Trzeba przecież sprzątać w domu.Mary nie lubiła kiedy było brudno,albo ubrania walały się po podłodze.Chociaż też umiała nabałaganić. ![]() Ogólnie to schludna dziewczyna. ![]() Codziennie biegała.Miała swoją drogę,która codziennie przynajmniej raz musiała odbyć.Był to dla niej również czas na rozmyślania...To wtedy najwięcej marzyła,o życiu idealnym. ![]() Nie mogło się odbyć bez zdjęcia z krową. ![]() Przy okazji złapała czasami jakieś owady.Nie czuła się wtedy taka samotna.Lubiła się kimś "opiekować",w końcu sama tego pragnęła. ![]() Gdy wracała kiedyś z pracy,nagle zawołał ją jakiś mężczyzna.Był to jej nowy sąsiad,Josh. Chłopakowi bardzo spodobała się Mary.A Mary?Nic nie czuła...Albo świetnie to ukrywała. ![]() Chłopak często przychodził pod dom Mary.Dziewczyna nie chciała utrzymywać kontaktów z Joshem. ![]() Chłopak jednak nie dawał za wygraną. -Zapraszam cię na randkę. -Na randkę?!Ty chyba żartujesz.Nigdzie z tobą nie idę,nie przychodź tu więcej. ![]() Ale Mary coś czuła.Coś ciągnęło ją do chłopaka...Nie mogła teraz od tak powiedzieć mu,że z chęcią się z nim gdzieś wybierze.Wyszła by wtedy na łatwą? ![]() Spotkała się z Alice. -No i nie wiem co mam robić. -Z tego co mi mówiłaś,Josh to mądry facet.Napewno nie pomyśli,że jesteś łatwa. -Myślisz?Wcześniej źle go potraktowałam, muszę go pszeprosić. ![]() Jak powiedziała,tak zrobiła.Josh wcale nie był obrażony.Nawet ponownie zaprosił ją na randkę.Tym razem,dziewczyna bez wahania się zgodziła. ![]() Ostatnie poprawki,trzeba przecież zrobić dobre wrażenie. ![]() Poszli do kina na komedie romantyczną. Ach ci zakochani. ![]() -I jak film? -Bardzo mi się podobał,świetnie wybrałeś. -To gdzie teraz? -Tu blisko jest bar,możemy si tam wybrać. ![]() Żeby skończyło się na jednym drinku... ![]() ![]() Po dużej ilości alkoholu dzieją się różne rzeczy... ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Misiaa12 : 25.11.2012 - 17:26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
uhuhuh.. ciekawie się porobiło O.O gołąbki
![]() |
![]() |
![]() |