|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
fajny wstęp, dziewczyna jest śliczna.
Czekam na ciąg dalszy. P.S. nie chcę wyjść na jakąś czepliwą ale z tym imieniem to nie miało być "Mery" albo "Mary" ?? Merry to kojarzy mi się tylko i wyłącznie z "Merry Christmas" ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Hudgson Wcześniej to był tylko krótki wstęp,teraz będzie odcinek.Nie wiem co ile będę dawać odcinki.Zaczynamy ![]() Mary wiodła spokojne życie.Szczerze,nic ciekawego się u niej nie działo. ![]() Trzeba przecież sprzątać w domu.Mary nie lubiła kiedy było brudno,albo ubrania walały się po podłodze.Chociaż też umiała nabałaganić. ![]() Ogólnie to schludna dziewczyna. ![]() Codziennie biegała.Miała swoją drogę,która codziennie przynajmniej raz musiała odbyć.Był to dla niej również czas na rozmyślania...To wtedy najwięcej marzyła,o życiu idealnym. ![]() Nie mogło się odbyć bez zdjęcia z krową. ![]() Przy okazji złapała czasami jakieś owady.Nie czuła się wtedy taka samotna.Lubiła się kimś "opiekować",w końcu sama tego pragnęła. ![]() Gdy wracała kiedyś z pracy,nagle zawołał ją jakiś mężczyzna.Był to jej nowy sąsiad,Josh. Chłopakowi bardzo spodobała się Mary.A Mary?Nic nie czuła...Albo świetnie to ukrywała. ![]() Chłopak często przychodził pod dom Mary.Dziewczyna nie chciała utrzymywać kontaktów z Joshem. ![]() Chłopak jednak nie dawał za wygraną. -Zapraszam cię na randkę. -Na randkę?!Ty chyba żartujesz.Nigdzie z tobą nie idę,nie przychodź tu więcej. ![]() Ale Mary coś czuła.Coś ciągnęło ją do chłopaka...Nie mogła teraz od tak powiedzieć mu,że z chęcią się z nim gdzieś wybierze.Wyszła by wtedy na łatwą? ![]() Spotkała się z Alice. -No i nie wiem co mam robić. -Z tego co mi mówiłaś,Josh to mądry facet.Napewno nie pomyśli,że jesteś łatwa. -Myślisz?Wcześniej źle go potraktowałam, muszę go pszeprosić. ![]() Jak powiedziała,tak zrobiła.Josh wcale nie był obrażony.Nawet ponownie zaprosił ją na randkę.Tym razem,dziewczyna bez wahania się zgodziła. ![]() Ostatnie poprawki,trzeba przecież zrobić dobre wrażenie. ![]() Poszli do kina na komedie romantyczną. Ach ci zakochani. ![]() -I jak film? -Bardzo mi się podobał,świetnie wybrałeś. -To gdzie teraz? -Tu blisko jest bar,możemy si tam wybrać. ![]() Żeby skończyło się na jednym drinku... ![]() ![]() Po dużej ilości alkoholu dzieją się różne rzeczy... ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Misiaa12 : 25.11.2012 - 17:26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|