![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Peter jest jeszcze Avril Lavigne (i to jest SUPER), ale nie nie można
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Galazek wyśle ci prywatnego PM... ^_^
Ach jakie to tajemnicze... ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja takie coś ściągnęłam i się biłam z Kryśką :lol:
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Co? Z jaką KRYŚKĄ?
Sosiku o co chodzi? Ściągnęłaś sobie KRYŚKĘ? $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $ ODPOWIEDZ |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
nie będę komentować twoich postów Magi bo szkoda słów.. <_<
z tego co wiem to raczej się nie da... Monroe jest gwiazdą a gwiazdy nie rozmawiają ze zwykłymi simami :lol: ![]() ![]() jeśli się uprzeć to jest jeszcze jedna mozliwość - można poszukac sobie takiego skina w necie i wtedy pogadać z nią... :lol: |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a z tego co ja słyszłam to niby jak jest sie sławnym to można sie przytulać do tych gwiazd....ale to pewnie brednie bo mnie przytulać nie chcą... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą, to nawet realistyczne rozwiązanie - wiadomo, jak niektórym gwiazdom sodówka do głowy uderza... ![]() Dlatego jeszcze raz odsyłam na stronę, do której linka podalem w poprzednim swoim poście w tym temacie - jesli chcecie sobie np. pogadać ze swoim idolem, to nie macie innego wyjścia ![]() ![]() |
|
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą, to nawet realistyczne rozwiązanie - wiadomo, jak niektórym gwiazdom sodówka do głowy uderza... ![]() Dlatego jeszcze raz odsyłam na stronę, do której linka podalem w poprzednim swoim poście w tym temacie - jesli chcecie sobie np. pogadać ze swoim idolem, to nie macie innego wyjścia ![]() ![]() hm wredna małpa... taaak to ja....no co lubie być złośliwa ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|