![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
hmmm ja myślę , że na to chybe nie ma sposobu .... trzeba liczyć na szczęście ... chybe że inni znają ale ja niestety nie ...
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki i za to. Może ktoś zna na to sposób.
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
najłatwiej jest na planie filmowym np:
jeżeli reżyser składa ręce i mówi przed wybraniem poszczególnych wariantów takim delikatnym głosem to będzie to (w scenie walki) to będzie: namiętność, gniew, gniew! Trzeba się nauczyć poszczególnych róchów tych osób które zajmują się danym obiektem od dawna tak robię i działa! |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a w scenie śmierci ?? i w tych innych są jakieś matody ??
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dzięki Daga. Pewnie mi to dużo pomoże jak dalej awansuje, bo narazie mam 3,5 gwiazdki. Ale bardzo dziękuję.
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A w innych objektach (wybieg, scena do teledysków)????? Masz jakiś sposób????????????????? Proszę! Ja szczerze mówiąc nie radzę sobie tak dobrze z tym wybiegiem i sceną do teledysków :oops:
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Może by ktoś miał jakiś sposób na inne rzeczy oprócz sceny walki.
Jestem wdzięczna za odpisanie jakichś informacji. ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja myślę że przy scenie śmierci i w scenie walki potrzebna jest odrobina szczęścia poniewaz są tylko 2 szanse,zarowno jak i na wybiegu.Lecz jest to o tyle proste że w scenach jak masz dobry humor i chodziaz dwie chmurki nie skreślone to reżyser akceptuje to.....
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dzięki Moniczykita. A wiesz może o tym, że Daga rozpoznaje jak trzeba zagrać w tym po zachowaniu reżysera. Może ty też to rozpoznajesz? Jeżeli tak to bardzo bym cię prosiła abyś mi odpisała na ten temat.
Jestem ci za to wdzięczna. Może kto inny ma też jakiś sposób na rozpoznanie jak trzeba pokazać się na wybiegu, oraz w tych innych scenach i teledyskach. Jeżeli ktoś o tym wie to bardzo proszę o napisanie odpowiedzi na tym temacie. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Co mam dalej zrobic?? | MoNiSiAa | The Sims 2: Problemy z grą | 3 | 20.10.2006 11:31 |