|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba Ci się dom ?? | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 56.25% |
Tak, |
6 | 37.50% |
Nie, |
1 | 6.25% |
Okropny. |
0 | 0% |
Głosujących: 16. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A więc to już mój 20 dom na tym forum, ale to przeleciało
![]() Dom "Stłumiony krzyk" to dom dla singla, odważnego i pełnego temperamentu. Jest on mały i przytulny. Przed domem znajduje się mały ogródeczek wypoczynkowy. Spis pomieszczeń: przedsionek, salon, kuchnia, sypialnia, łazienka Testowany: tak Koszt: 18 792 simoleony Parcela: 2x2 Zapraszam do komentowania, oceniania i oddawania głosów w ankiecie. pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:15 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Faktycznie mały i przytulny
![]() ![]() W kuchni nie lezy mi ten kwiatek przy lodówce, i nie lubie tych płytek co ą w łazience, a tak to wszystko mi się podoba ![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bardzo przyjemny. Jak zwykle zauroczyła mnie bryła.
Oczywiście pusty (ale rozumiem, że to starter, więc się tego nie czepiam) natomiast zamiast tych kwiatków dałabym jakieś inne ozdoby lub np. sztalugę. I drzwi do domu mi się bardzo nie podobają. Ocena 9/10. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mi się za to nie podoba, już mówię dlaczego, no i z góry mówię że nie za bardzo mnie przejęło iż jest to starter, zawsze można używać kodów.
Bryła - (nie krzyczeć mi tu) za bardzo maksisowa, u nich prawie każdy dom wygląda jak twój, a gdyby nie było lampy przy drzwiach wyglądałaby o niebo lepiej. Ogród - podoba mi się, nic ciekawego ale straszne też nie jest. Przedpokój - co za pustka!, ta lampa + maki na ścianie wyglądają strasznie nieestetycznie i brzydko, zrobiłabym tam całkowite przemeblowanie (z mebli których właściwie nie ma). O Boże, w salonie też te maki?, po co? w ogóle nie pasują no i ściany wydają się puste mimo tych wszystkich udekorowań (szczególnie ten zygzak mi tam nie pasuje). Za fotel i kanapy masz plusa, bo mi się wyjątkowo podobają ![]() W sypialni podoba mi się dobór ścian do podłóg, no ale przedmioty jednak trochę za daleko od siebie ustawione, za dużo miejsca trochę jak na tego typu pokój. Łazienka - NIE! szczególnie ściany - są straszne, ta mozaika czy cokolwiek to jest w każdym razie wygląda źle (co najmniej). Nie obraź się ale ten kwiatek przy samej wannie raz że jest dosyć brzydki, a dwa że w ogóle przy samej wannie? Kuchnia - przejdzie ale to pierwsze zdjęcię prezentuje się co najmniej źle. To twój dwudziesty dom, a mi się nadal nie podoba, przykładaj się trochę bardziej do robienia brył i już więcej nie rób starterów, mówię ci, że będzie lepiej. Ocenę daję - 5,5/10 (i tak wysoka) |
![]() |
#5 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dom całkiem ładny może i niektóre pomieszczenia świecą pustkami ale to w końcu starter gdzie liczy sie funkcjonalność a nie wygląd aczkolwiek i tak sadze że pomieszczenia są ładnie udekorowaniem i mają przyjemne barwy .
Ocena 9\10
#6 |
|
![]()
A mi ten starter bardzo się podoba.
i mam odmienne zdanie - według mnie powinieneś budować startery, bo dobrze Ci wychodzą. A to czy ktoś gra z kodami, czy bez, jest indywidualnością gracza. Ja w niektórych rodzinach gram bez kodów. Dlatego też domy za taką cenę przydadzą mi się. Z chęcią bym sobie pograła w tym domku. ;]
#7 |
|
![]()
Piękny !
10/10
#8 |
|
![]()
nicole3131 - dzięki za ocenę (krytykę) ale ja jestem otwarty na każdą krytykę. A w domu nie jest pusto tylko przestronnie nie lubię zapchanych pomieszczeń, i do tego używam klawiszu TAB do robienie zdjęć i na maksa oddalam i właśnie przez to pomieszczenia wydają się takie duże.
Dzięki za wszystkie oceny. pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
To jest chyba twój najgorszy dom jaki stworzyłeś. Nie podoba mi się kwiatek przy lodówce, i żewogóle ta lodówka jest oddzielnie. Najbardziej podoba mi się łazienka. Sypialnia tak średnio. 8/10
#10 |
Guest
|
![]()
A mnie się tym razem nie podoba ; (. Mdle, nudno, pusto. Dom jest nieciekawy, ale to w końcu starter, więc nie jest tak źle. Mhmm... 6/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|