![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
[B]
Al. Różana 11
To właśnie na Różanej 11 stoi mały, uroczy dom. Otoczony niewielkim ogródkiem i zielenią. Zadaszony taras to idealne miejsce na letni wypoczynek z przyjaciółmi, natomiast w chłodny zimowy dzień przyjemnie będzie schować się w przytulnym wnętrzu tej skromnej chatki... Wielkość 2x2/Size 2x2 Koszt 51 320$/Cost 51 320$ Testowany: Nie/Tested: No Spis pomieszczeń: salonik, kuchnia, łazienka, sypialnia, korytarz/ Rooms: livingroom, kitchen, bathroom, bedroom, corridor Wymagania: TS2, TS2 ZW, TS2 4PR Czysty/Clean Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:26 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła i ogród:
Zauważyłem, że wszystkie domy, które zaprezentowałeś do tej pory na forum mają jedną wspólną cechę - ubogie ogródki. Nie inaczej jest i tutaj i zaliczam to jako minus, bo odpowiednia oprawa mogłaby znacznie zwiększyć atrakcyjność domu z zewnątrz. Żółty tynk wygląda monotonnie. Bardzo podoba mi się za to pomysłowy ganeczek z frontu i boku domu i te ceglane filary/kolumny. 5/10 Wnętrze: Jak na maxisowe tylko dodatki - ujdzie. Drażni mnie tylko czerwony dywan w gwiazdki (w sam raz do pokoju dziecinnego) - zwłaszcza w salonie, gdzie na ścianach położyłeś tapetę z listkami) pomieszanie stylistyczne lamp (np. w sypialni: lampa w kształcie hawajskiej tancerki i obok na ścianie metalowy kinkiet, czy w saloniku: nowoczesna stojąca lampa i lampka biurkowa w zupełnie innym klimacie) oraz brak zasłonek/firanek co mogłoby dodać przytulności wnętrzom. Pomieszczenia mają za to ciekawy układ, chociaż stylistycznie panuje w nich rozgardiasz. "Aluette", czy "Dom słoneczny" wyszły Ci moim zdaniem dużo lepiej. 5/10 Razem 5/10. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła prosta, nic szczególnego - jednak ta prostota mi się podoba.
Bardzo podoba mi się na tarasie ta pół ściana i leżące na niej kwiaty - świetny pomysł. W środku dom, rzeczywiście jest bardzo ciepły, spokojny, można odnieść wrażenie jakby czas zatrzymał się. Podoba mi się ta schludność. |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bardzo lubię parterowe domki bo piętrowe mi nie wychodzą
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dzięki za oceny, wszystkie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 22
|
![]()
Bardzo przyjemny domek i taki cieplutki. I bardzo przypomina domek mojej babci(chodzi o bryłę).
Wnętrza fajne, tylko ten dywan w gwiazdki nie pasuje. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Taki sobie
Pozdr. ![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Domek bardzo ładny.
Nie wiedziałam, że z mebli Maxisa można zrobić taki ładny dom. 8/10 1 za ogórdek. 1 za lekko pomieszne style.
#9 |
Guest
|
![]()
Tem domek ci się udał 9.5/10 Rób takich więcej. (bez dodatków)
|
![]() |
#10 |
|
![]()
Ja ten dywan uważam za dziecinny .
Bryła nawet . Pomieszanie styli . Ale ogólnie ładnie . 6.5/10 Duży minus za ten dywan ..
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|