![]() |
#1 |
Reputacja: 17
|
![]()
Witam
![]() 15 min. temu organizowałem wesele Donaldowi i Arlećcie ( Arlettcie nie wiem jak to się piszę) więc przyszło trzech gości: Józek Zielonka i dwoje simów NPC no i klikam na łuk zaręczają się kroją tort ok jedzą goście toast wypity impreza jest na poziomie dobra zabawa myślę sobie, że teraz jeszcze trochę potańcża i będzie balanga a tu nagle goście mówią: Zielonka Cześć tamci dwoje uściskują moje ( Arletty i Donalda ręce ) ręce i pisze komunikat cześć impreza zakończyła się katastrofą probowalem ratowc sytuację ale jednak katasrtofa. Teraz moja prośba/ pytanie/problem dlaczego tak się stało? Dziękuję za pomoc ponieważ wiem, że na tym forum forumowicze są bardzo solidni i pomocni z góry dzięki ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 20
|
![]()
Też tak kiedyś miałem. Nie wiem, czym to było spowodowane, ale nie zapisałem wtedy gry i jeszcze raz urządziłem imprezę weselną. Wtedy chyba wszystko było ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja po prostu zapisałem grę bo gram tam już od 21:00 i sporo zrobiłem urządziłem na nowo dom i w ogóle. A moja Arletta jest załamana wpadła w simową depresję
![]()
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli simowie-goście wyszli z imprezy chyba normalne -to u mnie zdarza się to tylko wtedy, gdy np. mają silną potrzebę skorzystania z toalety lub inną niezaspokojoną potrzebę (głód, energia, komfort). Jeśli przez całą imprezę zabawiałeś ich, tańczyłeś z nimi, gadałeś i nie dałeś chwili wytchnienia to się nie dziwię, że po prostu wyszli.
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Mój drogi Koziorożcu
![]() ![]() Zauważyłam, że goście często lecą do butelki z szampanem, by wznosić toasty, które strasznie szybko obniżają potrzebę pęcherza... więc nauczyłam się serwować tylko tort weselny. A jak mimo wszystko mi się z udanej imprezy robi katastrofa to zamykam okieno z punktacją imprezy i pod koniec, jakoś samo się naprawia (sama nie widzę w tym logiki, ale tak jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
ja zazwyczaj, żeby moja impreza była udana robie coś, co robi w tym przypadku małżeństwo, to także podnosi wskaźnik . ; >
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Można jeszcze ten wskaźnik "uratować" hackiem- InSimenatorem
![]() Ale mnie również zdarzyło się tak jak Tobie. Goście musieli pójść za potrzebą, ale nie mieli kiedy (i gdzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
i dlatego najlepiej wyczaić moment i zabunkrowac gdzieś butelkę do toastów na parę minut, dopóki goście nie skorzystają z toalety. i najlepiej zapraszac tylko naprawdę dobrych przyjaciół, żeby można było z mini tańczyć, grać w łapki itp.
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Jeśli grasz z kodami, wznoś toasty, lecz tuż po nich wpisuj "maxmotives".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
a to maxmotives nie działa tylko na tych, którymi grasz?
ja kiedyś poustawiałam kabiny z toaletami na dworze, jak miałam wesele ;D |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|