![]() |
#1 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]() Baltemon Hill Dom jest przebudową [Superszopa 1 syp. 1 łaz.] na potrzeby konkursu Pokaż mi swoje wnętrze. Już jakiś czas temu a dokładnie pod koniec wakacji miałem zamiar wybudować dom utrzymany w podobnym stylu właśnie na tej parceli. Na potrzeby tego projektu przygotowałem całe otoczenie budując np. małą twierdzę obok oraz małe miasto w centrum. Niestety z powodu braku czasu i chęci projekt porzuciłem . Dzięki udziale w tym konkursie mogłem swoje pomysły zrealizować. Wspomnę też o tym że nie jestem zadowolony co do wnętrz . Choć według mnie kuchnia z jadalnią i salonem wyszły całkiem dobrze to już sypialnia znacznie gorzej a o łazience nawet nie wspomnę bo wszyło dosłownie koszmarnie !. Głównym powodem tego jest to , że projekt dokańczałem na ostatnią chwilę przez co sypialnie i łazienkę robiłem w dużym pośpiechu przez co nie miałem czasu na dokończenie szczegółów. Dodatkowo utrudniała mi sprawę bardzo mała łazienka , której dodatku musiał znajdować się komin . Co prawda można było go usunąć za pomocą kody Moveobjects on ale nie byłem do końca pewien czy jest to regulaminowe , a nie chciałem znowu zelkam zawracać głowę moimi pytaniami . Informuje , że nie można było zmieniać kształtu bryły , więc proszę się mnie tego nie czepiać .To już chyba wszystko co chciałem wyjaśnij , więc zapraszam do oglądnięcia zdjęć . Dane parceli. Otoczenie-Riverview Cena Umeblowany-104 379$ Nieumeblowany- 85 015 Wielkość parceli- 60x60 Budowany z pomocą kodów- Tak Testowany- Nie
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Charionette : 05.02.2015 - 21:07 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
domek bardzo mi się podoba, jest taki klimatyczny. ^^
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ładny dom, ale najbardziej podoba mi się otoczenie wokół niego
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
O taaak, domek jest przepiękny, a ogród.. marzenie. Bardzo podoba mi się to pierwsze zdjęcie, na którym już widać ile musiałeś się napracować.
10 |
![]() |
#5 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Ten dom jest idealny... <pokłon>
Ocena liczbowa: brak takiej liczby/miejsca by nie wystarczyło ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wspanialy dom o;
Podziwiam Cie,musiales temu projektowi poswiecic mnostwo czasu.ale efekt wspanialy ;D 10/10 ofc. |
![]() |
#7 |
|
![]()
Po pierwsze, Panie Kowalino, proszę mi się tu nie czepiać łazienki,
bo pasuje do charakteru tego domu. Żaden sim nie szukałby tu wanny z hydromasażem i glazury hiszpańskiej, bo i po co... Po drugie, to rozpływam się w zachwytach i mam jedyny (jakże wielki dylemat ![]() czy chciałabym posiedzieć w tej altanie w samo południe, czy tuż po zmroku... Po trzecie, mam nadzieję że mi wybaczysz brak profesjonalizmu w mojej ocenie, ale ów profesjonalizm zostawię Tobie ![]() Po czwarte, to pytam tak po cichu... mogłabym tam pojechać? Na koniec, podsumuję jednym słowem: piękne! Ostatnio edytowane przez Wikki : 18.11.2009 - 20:44 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Świetne. Najlepszy domek z 3.
#9 |
|
![]()
Ja ******** , ty zawsze robisz takie zarąbiste ogrody
Zawsze są wielkie i piękne Tylko doczepie się do tego drewna w łazience, bo mnie gryzie ![]() Ale reszta to niebo ^^ 10/10 ;]
![]() |
#10 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |