![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak jak w temacie to jest mój drugi dom na forum, lecz w simsach miałam ich o wiele więcej. Dom miał być nowoczesny choć, nie wiem czy wyszło, z zewnątrz na 100% nie, lecz może w środku... zrobiłam go więc w pomieszanych stylach.
Dom ten zamieszkuje moja rodzinka Adison... O to mój dom w 39 zdj. z zewn. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pierwsze piętro ganek ![]() taki jakby przedpokój ![]() ![]() salon ![]() ![]() kuchnia ![]() ![]() ![]() sypialnia nr 1 ![]() ![]() ![]() ![]() zrzut ![]() drugie piętro przedpokój ![]() ![]() ![]() pralnia ![]() ![]() łazienka ![]() ![]() ![]() sypialnia nr 2 ![]() ![]() ![]() zrzut ![]() ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() garaż ![]() ![]() ![]() + zrzut z garażem ![]() Proszę o wasze komentarze ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Dom mi się bardzo podoba ^^ Tylko chyba za wysoki dach w garażu...
Kafelki w sypialni?... no cóż jak kto woli ;] Ta fioletowa sypialnia jest bardzo ładna ![]() no tak e: no to jak to drewno to 10/10 >D Chociaż możesz tej oceny nie uwzględniać, bo się nie znam xD
Ostatnio edytowane przez Kamis : 21.09.2010 - 19:58 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dzięki Kamis
Tak na prawdę to są panele czy drzewo, w kazdym razie w takiej było grupie |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kurczę, domek naprawdę ładny!
Mam kilka zastrzeżeń; nie podoba mi się ten za wysoki dach garażu. No i może ten garaż jest 'ciut' za duży jak na taki dom. Elewacja mi się nie podoba, jakoś nie lubię tej zieleni. No i te kafelki w sypialni... ![]() Moja ocena to 9,5/10. ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Wspaniały dom
![]() Budowanie idzie Ci znacznie lepiej niż tworzenie Simów, myślę, że powinnaś tworzyć więcej projektów ![]() Podłoga w sypialni rzeczywiście wygląda jak kafelki ![]() ![]() 10/10, ofc |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Chrzan, chrupek dzięki
Chrupek mam jeszcze jeden dom i moze niedługo go dam na forum, muszę zrobić jeszcze kilka zdj. O i obniżę dach w garażu bo rzeczywiście coś za duży mi wyszedł |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 19
|
![]()
Na jednym zdjeciu widzialem podejrzany obiekt latajacy przypominajacy talerz
![]() Czyzby twoja rodzina posiadala zdolnosci paranormalne? xD A domek super 10/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Irytuje mnie ta zieleń
![]() Poza tym, dom jest bardzo ładny ![]() Podwórko jest średnie, moim zdaniem... 7,75 |
![]() |
#9 |
|
![]()
Jakby do tego zielonego koloru dorzucić jeszcze inne kolory to by było ciekawiej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dzięki, jeszcze raz
Kondzio gdzie ty widzisz obiekt latający? |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |