![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To mój pierwszy dom jaki wstawiam na forum, nie proszę o wyrozumiałość
![]() Wejście ![]() Schody na górę ![]() Salon ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() Pomieszczenie obok kuchni (pralnia i miejsce do przechowywania nektarów) ![]() Korytarz na drugim piętrze ![]() ![]() ![]() Pokój zainteresowań (instrumenty, książki i takie tam) ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balkon ![]() ![]() Widok z lotu ptaka ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez RockinRobin1900 : 11.12.2011 - 18:18 |
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jak na pierwszy dom, wyszło Ci naprawdę dobrze. Podoba mi się bardzo kuchnia
![]() Moja ocena: 10/10. |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam tylko zastrzeżenia do korytarza, a właściwie do kwiatków na korytarzu i korytarzu na drugim piętrze... Wiem, powtarzam się ze słowem "korytarz", ale trzeba. No to zastrzeżenia.
Korytarz:Te kwatki nie mogą stać na podłodze!!! Właśnie sobie wyobraziłam, jakby w rogu mojego pokoju stały tulipanki w szklanym wazonie, matyldo... Korytarz na II piętrze:Straszliwa pustka, tylko tyle. No ale jak na pierwszy dom, całkiem, całkiem nieźle. 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładna kolorystyka, choć wydaje się nieco opustoszały, to jednak ma swój klimat. Generalnie nie lubię modernistycznych domków, ale Twój nie razi w oczy dodatkami z neta, jest trochę nieoficjalnych obrazów, ale są dobrane ładnie i z umiarem.
Daję 7,5/10 , bo jednak czegoś brakuje i czuję niedosyt. Ale zachęcam do budowania kolejnych domków.
#6 |
Reputacja: 12
|
![]()
Podoba mi się! Jedyny minus to że na korytarzu na 2 piętrze obok fontanny, jakiś obraz, może lustro
![]() ![]() ![]() Moja ocena za ten apartament 8,5/10
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bardzo ładnie, w każdym pomieszczeniu zachowany klimat i styl, nic nie odstaje, nie razi. Najbardziej podoba mi się kuchnia i salon.
Jedna uwaga: - troszkę za dużo kamyczków, w łazience mogłyby być jakieś kafelki
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Kamienio-podobnej ścianie mówię stanowcze nie. Tak samo rzeźbie w rogu salonu i fontannie pięterko wyżej. Generalnie widać, że miałeś pomysł, tylko nie do końca potrafiłeś go urzeczywistnić (zapewne z braku narzędzi, a nie kreatywności). 7 pozdrawiam!
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|